Jag har en fråga

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig senast närmaste arbetsdag. Du behöver absolut inte fylla i alla fält, men tänk på att ju mer specifik du är om ditt ärende, desto enklare för oss är det att utse rätt kontaktperson till dig.
  • Section Break

Dela länk

Kopiera länken nedan för att dela den aktuella produkten.

Rullkedjor

Genom sina varumärken Jwis och Elite kan Iwis erbjuda rullkedjor för ett brett spektrum av applikationer. Man har ett gediget standardsortiment enligt ISO 606, som inkluderar DIN 8187 och DIN 8188.

I sortimentet finns rullkedjor i storlekar från 04B-1 med 6 mm delning till 72B-1 med 114 mm i delning. Både Jwis och Elite´s rullkedjor går även i att få i utföranden som duplex och triplex. Iwis erbjuder även ett brett utbud av medbringare till sina rullkedjor, för att kunna anpassa rullkedjan för att passa en transportördrift.

Om du har en applikation med begränsad åtkomst eller möjlighet till service och värdesätter lång livslängd. Då är rullkedjorna Super Longlife och underhållsfria Megalife, rullkedjorna för dig. De kombinerar yttersta kvalité med lång livslängd med minimalt med underhåll.

Här hittar ni de kedjor vi själva lagerför.

Leverantörer

Jwis

Hos Iwis är Jwis top of the line, där kvaliteten är av högsta möjliga grad och tekniken ligger i framkant. För dig som söker en precision rullkedja där kvalitet är främsta ledord så är det just Jwis du ska titta på.

På grund av utmärkt nötningsbeständighet och hållfasthet samt en enastående precision och högre brotthållfast utmattningshållfasthet än vad DIN/ISO-standarden kräver kan  JWIS med sina  rullkedjor erbjuda en livslängd som är klart över normen.  Alla kedjor är försträckta och kommer med smörjning från fabriken.

Super Longlife

Super Longlife har en design som ger kedjan enastående egenskaper som t.ex. ökad slitstyrka, lång livslängd, hög drag- och utmattningshållfasthet.

iwis Super Longlife kedjor (SL-serien) har pinnar som har behandlats för att få en hög ythårdhet. Denna speciella design ger kedjan enastående egenskaper som t.ex. ökad slitstyrka, lång livslängd, hög drag- och utmattningshållfasthet, låg känslighet för korrosion och rost i kedjelänkarna plus förbättrade driftegenskaper för att hantera otillräcklig smörjning.

Jwis Megalife

Underhållsfria rull- och transportörkedjor kan användas inom alla områden där återsmörjning/fettning är svårt eller rentav omöjligt.

Underhållsfria rull- och transportörkedjor kan användas inom alla områden där återsmörjning/fettning är svårt eller rentav omöjligt. Detta kan vara torra miljöer där man inte får smörja kedjan, eller applikationer där underhåll och service är svårtillgängligt. Megalife kedjorna har förnicklade komponenter och är därför korrosionsbeständig och har ett arbetstemperaturområde från -40 ° C till 160 ° C. Beroende på applikation levereras kedjorna antingen torra eller med speciellt smörjmedel från fabriken.

ELITE

Med ELITE rullkedjor får du en lång livslängd och betydligt högre utmattningshållfasthet än vad som krävs enligt respektive standard.

Med ELITE rullkedjor får du en lång livslängd och betydligt högre utmattningshållfasthet än vad som krävs enligt respektive standard. Alla ELITE transmissionsrullkedjor är mycket försträckta och behandlade med eliDUR, en syntetisk kedjeolja, som används som initialt smörjmedel.

Elite Double pitch:

ANSI och DIN kedjor konstruerade enligt ISO606 och är tillverkade med hjälp av de runda delarna av dessa kedjor plus länkplattor. De har dock dubbel pitch som kan vara från 25,4mm till 101,6mm.

 

 

 

CR

CR-kedjor används lämpligen i applikationer där kedjorna behöver vara flexibla trots aggressiva miljöer och rostbenägna miljöer.

Iwis korrosionsbeständiga kedjor består av härdat hög legerat stål med god korrosionsbeständighet och betydligt högre drag-och utmattningshållfasthet än vanliga kedjor i rostfritt stål. CR-kedjor används lämpligen i applikationer där kedjorna behöver vara flexibla trots aggressiva miljöer och rostbenägna miljöer. Där är viktigt att kedjorna inte börjar rosta av hygieniska eller visuella skäl. Smörjning av CR-kedjor är rekommenderat.