Jag har en fråga

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig senast närmaste arbetsdag. Du behöver absolut inte fylla i alla fält, men tänk på att ju mer specifik du är om ditt ärende, desto enklare för oss är det att utse rätt kontaktperson till dig.
  • Section Break

Dela länk

Kopiera länken nedan för att dela den aktuella produkten.

Tillbehör till sängar

Ett stort sortiment har genom åren växt fram, främst p g a design krav. Idag är användarvänlighet såsom tydlighet, enkelhet och ergonomi mycket viktigt samt att det är förpackat i en stilren design. Våra reglage finns i en mängd varianter och kan förses med din logotype om så önskas. Oftast är det just reglaget som slutkund/användare ser och Er logotype blir då en synlig marknadsföringskanal. Finns med kabel, IR (infraröd) eller RF (radiofrekvens). Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram ett snyggt, personligt och funktionellt handreglage. Tillsammans med våra sängmotorer och reglage, kan vi erbjuda massagemotorer för de flesta sängar. Antigen integreras massagefunktionen från början med tillhörande sängmotor och reglage eller så kan du köpa det som ett separat paket för eftermontage. Våra massagemotorer kan användas till de flesta på marknaden förekommande sängmotorer. Kan med fördel även användas i fåtöljer, men måste då integreras från början i sitt- respektive ryggdynan. Massagefunktionen ger en avslappnande känsla för trötta och stela muskler. Har du en gång provat, vill du inte vara utan denna funktion.

Leverantörer

CD

THF

Ett annat uppskattat tillval i sängar och massage-fåtöljer, är vår inbyggda värmefilt. Den integreras i madrassen och du reglerar värmen enkelt via handreglaget. Kan byggas in i sektioner för hela liggytan eller endast för fotdelen. Kontakta oss så berättar vi mer.