Kundanpassade linjärsystem och transmissioner i världsklass

Kundanpassade linjärsystem och transmissioner i världsklass

På Aratron vill vi att du ska kunna förvänta dig mervärde som standard. Därför anpassar vi våra produkter efter kundens behov, inte tvärtom. Den inställningen resulterar i att hela tre fjärdedelar av allt vi levererar från vår mekaniska verkstad i Solna, har genomgått någon form av kundanpassning.

Gambini Meccanica - högsta tänkbara tekniska standard

Våra produkter

På Aratron anpassar vi våra produkter efter dina behov, i stället för att du ska behöva anpassa din applikation efter komponenterna till hands. Nedan får du en god överblick av vad vi erbjuder, men kontakta oss gärna så tidigt som möjligt i idéarbetet – våra applikationsingenjörer och produktspecialister hjälper dig hitta den optimala lösningen!

Se filmen om Aratron

För våra kunder är perfektion skillnaden mellan arbetsdag och driftstopp

I dag rör vi oss friktionsfritt mellan så skilda branscher som medicinteknik och sjöfartsindustrin, som experter på förpackning, materialhantering och ergonomi. Det ger oss en fantastisk inblick i den svenska tillverkningsindustrin, men för också med sig höga krav på att vi ska förstå våra kunder och deras unika utmaningar.

aratron collage driftstopp

Nyheter från Aratron

Se alla nyheter

Sätt dina tankar i rörelse

Välkommen till Aratron!
Läs mer om oss här.

Vill du veta mer om våra produkter?

Jag har en fråga

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig senast närmaste arbetsdag. Du behöver absolut inte fylla i alla fält, men tänk på att ju mer specifik du är om ditt ärende, desto enklare för oss är det att utse rätt kontaktperson till dig.
  • Section Break