FORTSATTA STÖRNINGAR I VÅRA IT-SYSTEM :

Vi är ännu påverkade av störningar i vår verksamhet efter det cyberbrott som drabbat oss och flera andra bolag inom Addtech AB. Arbetet med att återställa vår IT-miljö mot normal verksamhet fortlöper och vi har fullt fokus på att minimera påverkan för våra kunder. Saknar du information eller svar från oss, så är vi tacksamma om du hör av dig till oss. Du hittar samtliga kontaktupppgifter här; https://www.aratron.se/sv/kontakta-oss/. För ytterligare information kring händelsen ber vi er att besöka https://www.addtech.se/press/senaste-information

 


CONTINUED DISTURBANCES IN OUR IT SYSTEMS
We are still affected by disruptions in our operations, due to the cyber crime that hit us and several other companies within Addtech AB. The process of restoring our IT environment to normal operations is ongoing and we are fully focused on minimizing any consequences for our customers. If you are missing any information or answers from us, we are grateful if you contact us. You will find all contact details at https://www.aratron.se/sv/kontakta-oss/.
For further information regarding the cyber attack, please visit https://www.addtech.com/press/latest-information

Kundanpassade linjärsystem och transmissioner i världsklass

Kundanpassade linjärsystem och transmissioner i världsklass

På Aratron vill vi att du ska kunna förvänta dig mervärde som standard. Därför anpassar vi våra produkter efter kundens behov, inte tvärtom. Den inställningen resulterar i att hela tre fjärdedelar av allt vi levererar från vår mekaniska verkstad i Solna, har genomgått någon form av kundanpassning.

Gambini Meccanica - högsta tänkbara tekniska standard

Våra produkter

På Aratron anpassar vi våra produkter efter dina behov, i stället för att du ska behöva anpassa din applikation efter komponenterna till hands. Nedan får du en god överblick av vad vi erbjuder, men kontakta oss gärna så tidigt som möjligt i idéarbetet – våra applikationsingenjörer och produktspecialister hjälper dig hitta den optimala lösningen!

Se filmen om Aratron

För våra kunder är perfektion skillnaden mellan arbetsdag och driftstopp

I dag rör vi oss friktionsfritt mellan så skilda branscher som medicinteknik och sjöfartsindustrin, som experter på förpackning, materialhantering och ergonomi. Det ger oss en fantastisk inblick i den svenska tillverkningsindustrin, men för också med sig höga krav på att vi ska förstå våra kunder och deras unika utmaningar.

aratron collage driftstopp

Nyheter från Aratron

Se alla nyheter

Sätt dina tankar i rörelse

Välkommen till Aratron!
Läs mer om oss här.

Vill du veta mer om våra produkter?

Jag har en fråga

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig senast närmaste arbetsdag. Du behöver absolut inte fylla i alla fält, men tänk på att ju mer specifik du är om ditt ärende, desto enklare för oss är det att utse rätt kontaktperson till dig.
  • Section Break