Senaste nytt
  • Stort tack för Din medverkan!

    Stort tack för din medverkan vid vår kundnöjdhetsmätning som vi nyligen genomfört!

  • Välkomna till oss, Håkan och Linus!

    Nu händer det mycket roligt på Aratron och vi har glädjen att få välkomna inte mindre än två nya kollegor till oss - Håkan Rosdahl och Linus Storm! Välkomna till oss!

  • Glad sommar önskar vi er alla!

    En riktigt härlig sommar önskar vi alla våra kunder, leverantörer, partners och medarbetare!

02 April 2024 | Aratron

Är du vår nya kollega?

Vi söker en mekanikkonstruktör!

Är du en erfaren mekanikkonstruktör som vill använda din kompetens för att skapa optimala och innovativa mekaniska lösningar?

Har du en bred teknikkompetens eller kanske jobbat som maskinbyggare? Gillar du att lösa problem och att få jobba med idéer från koncept till produktion produkt. Aratron söker just nu en erfaren mekanikkonstruktör som ska använda sin kompetens inom maskinkonstruktion för att skapa optimala mekaniska lösningar för deras kunder.

Aratron har en stark marknadsposition, stora och lojala kundsamarbeten samt pålitliga produkter och är redo att bli ännu bättre. Välkommen till ett företag med företagskultur där det är högt i tak och lätt att vara sig själv.

Sök redan idag!

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech. Din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, sänds via TNG’s ansökningsformulär. Vid ev frågor kring tjänsten är du välkommen att maila rekryterare Andrea Kjellin, andrea.kjellin@tng.se. (Vänligen, notera att ansökningar inte tas emot via denna e-post, utan ska sändas in via formuläret ovan). Efter inskickad ansökan kommer dina personuppgifter att anonymiseras och du ombedes att göra ett par rekryteringstester, innan en första bedömning görs. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via TNG’s hemsida. Observera att urval sker löpande och att tjänsten därför kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!