Senaste nytt
  • Tack Elsa och Noa!

    Så var det dags att tacka av våra fantastiska Tekniksprångspraktikanter, tillika nybakta robotprogrammerare efter vårens praktik hos Aratron. Snyggt jobbat Elsa och Noa!

  • Följ oss på LinkedIn!

    Följ oss på LinkedIn för senaste nytt inom linjärsystem, transmission, automation och kundanpassade systemlösningar. Det är här vi sätter dina tankar i rörelse!

  • Energibesparing på upp till 80% med innovativa BRECOroll

    BRECOroll är en innovativ polyuretankuggrem med integrerade rullar direkt i kuggarna - idealisk för materialtransport!

21 Juni 2021 | Aratron

Aratron fyller 50 år!

Sedan 1971 har Aratron försett Sveriges tillverkningsindustri med kundanpassade lösningar i världsklass. Ja, faktiskt ända sedan den 21 juni 1971 – då föddes vi! Med andra ord fyller vi 50 år precis idag!

Engagemang, entusiasm och applikationsexpertis för att snabbt lösa våra kunders behov har ända sedan starten 1971 varit nyckeln för oss – och gett oss långa och varaktiga relationer. Och att vi än i dag arbetar med kunder från 70-talet skvallrar om att vi är på rätt spår. Så vi fortsätter på samma väg – men vi slutar självklart inte att utvecklas. Varje dag skissas nya innovativa idéer fram tillsammans med kund. Varje dag sätter vi tankar i rörelse. Det är så vi rullar.

Grattis på födelsedagen, Aratron!