Senaste nytt
  • Aratron fyller 50 år!

    Idag fyller Aratron 50 år! Sedan 1971 har vi levererat linjärsystem och transmissioner till Sveriges tillverkningsindustri och satt tankar i rörelse! Grattis Aratron på 50-årsdagen!

  • Konkurrenskraftiga och kostnadseffektiva totallösningar

    Att skapa optimala systemlösningar för roterande och linjära rörelser är ett komplext och tidskrävande arbete som kräver en bred teknisk kompetens inom både mekanik och elektronik.  På Aratron hjälper vi kunden under hela projektprocessen - från idé till lösning. Kika på våra effektiva totallösningar!

  • Sommar!

    Äntligen är det dags för lite ledighet för många av oss! Vi håller stängt under vecka 30, men i övrigt når du oss precis som vanligt.

21 Juni 2021 | Aratron

Aratron fyller 50 år!

Sedan 1971 har Aratron försett Sveriges tillverkningsindustri med kundanpassade lösningar i världsklass. Ja, faktiskt ända sedan den 21 juni 1971 – då föddes vi! Med andra ord fyller vi 50 år precis idag!

Engagemang, entusiasm och applikationsexpertis för att snabbt lösa våra kunders behov har ända sedan starten 1971 varit nyckeln för oss – och gett oss långa och varaktiga relationer. Och att vi än i dag arbetar med kunder från 70-talet skvallrar om att vi är på rätt spår. Så vi fortsätter på samma väg – men vi slutar självklart inte att utvecklas. Varje dag skissas nya innovativa idéer fram tillsammans med kund. Varje dag sätter vi tankar i rörelse. Det är så vi rullar.

Grattis på födelsedagen, Aratron!