Senaste nytt
  • Vi är stolt barnsupporter!

    Vi är stolt barnsupporter! Med såväl små som stora bidrag till barncancerfonden kan vi alla vara med och hjälpa till att förebygga och bekämpa cancer hos barn. Var med i kampen du också!

  • Linjärenheter HX från Hiwin

    HIWIN Mikrosystem sätter nya design- och kvalitetsstandarder för linjärenheter med kuggremsdrift, kulskruvsdrift eller linjärmotordrift.

  • Kom och träffa oss på Elmia Automation!

    Kom och hälsa på oss under Elmia Automation, 14-17 maj 2024. Vi ses i monter D01:31!

21 Juni 2021 | Aratron

Aratron fyller 50 år!

Sedan 1971 har Aratron försett Sveriges tillverkningsindustri med kundanpassade lösningar i världsklass. Ja, faktiskt ända sedan den 21 juni 1971 – då föddes vi! Med andra ord fyller vi 50 år precis idag!

Engagemang, entusiasm och applikationsexpertis för att snabbt lösa våra kunders behov har ända sedan starten 1971 varit nyckeln för oss – och gett oss långa och varaktiga relationer. Och att vi än i dag arbetar med kunder från 70-talet skvallrar om att vi är på rätt spår. Så vi fortsätter på samma väg – men vi slutar självklart inte att utvecklas. Varje dag skissas nya innovativa idéer fram tillsammans med kund. Varje dag sätter vi tankar i rörelse. Det är så vi rullar.

Grattis på födelsedagen, Aratron!