Senaste nytt
01 September 2023 | Aratron

Christian, varmt välkommen till Aratron!

Höstterminen är i gång och med den har vi också glädjen att välkomna Christian Wattman till oss – vår nya systemsäljare! Christian har en lång och gedigen erfarenhet från branschen, där han senast kommer från en tjänst som försäljningsingenjör på EIE Maskin. Han har även varit produktansvarig på SKF inom ställdon och pelare.

Hej Christian, berätta lite om dig själv!
Jag heter Christian och bor i Klippan, där jag också arbetar från mitt distanskontor. Det innebär att jag kommer ha en hel del att göra med våra kunder här söderöver i Sverige, men självfallet är jag även ute och reser i andra delar av Sverige också. Jag har arbetat inom linjär och transmissionsbranschen de senaste 20 åren och har även jobbat som elkonsult.

Vad gör du när du inte sätter dina och kunders tankar i rörelse?
Jag är gift och har två barn i tonåren. Därav fylls en hel del av fritiden med barnens idrotter, men jag hinner också med lite egen träning. I familjen ingår även en hund, som såklart också vill ha lite tid!

När du nu har landat hos oss på Aratron, vad ser du mest fram emot att ta tag i?
Nu ska det bli riktigt kul med systemförsäljning, med det stora sortiment som Aratron har i portföljen – och att kunna bidra med de kunskaper jag har samlat på mig under mina år i branschen!

Det är jättekul att ha dig hos oss på Aratron, Christian – vi hoppas att du ska trivas riktigt fint i vårt gäng!

Vill du kontakta Christian så nås han enklast på 0708-64 01 99 eller via christian.wattman@aratron.se