Senaste nytt
  • Vi är stolt barnsupporter!

    Vi är stolt barnsupporter! Med såväl små som stora bidrag till barncancerfonden kan vi alla vara med och hjälpa till att förebygga och bekämpa cancer hos barn. Var med i kampen du också!

  • Linjärenheter HX från Hiwin

    HIWIN Mikrosystem sätter nya design- och kvalitetsstandarder för linjärenheter med kuggremsdrift, kulskruvsdrift eller linjärmotordrift.

  • Kom och träffa oss på Elmia Automation!

    Kom och hälsa på oss under Elmia Automation, 14-17 maj 2024. Vi ses i monter D01:31!

14 December 2023 | Aratron

God Jul önskar vi er!

Året går mot sitt slut – ett år präglat av oroligheter och krig som drabbat miljontals människor på ett katastrofalt sätt. Vi hoppas alla att vi går mot både bättre, ljusare och fredligare tider!

Några ljusglimtar under året som vi dock gläds över, är våra nya kollegor som vi hälsat välkomna! Peter Svensson och Christian Wattman är våra nya systemsäljare i region syd. Vi har även välkomnat Joachim Sand som försäljningschef, Martins Irbe som vår nya Compliance Coordinator och Henrik Grandt som du hittar vid vår produktion och förädling i Järfälla. Återigen, varmt välkomna allihop!

Vi startar det nya året med ett nytt Tekniksprångs-projekt, där vi hälsar två nya praktikanter välkomna till Aratron! Tekniksprånget är ett praktikprogram där Sveriges arbetsgivare tillsammans med regeringen och Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA, satsar för att säkra Sveriges framtida kompetensförsörjning genom att presentera ingenjörsyrket i praktikform för unga studenter, med syftet att locka fler till högre tekniska utbildningar.

Under våren ser vi också fram emot att hälsa er välkomna till oss under Elmia Automation. Den 14-17 maj visar vi nyheter och innovativa lösningar i Jönköping. Vi ses väl där?

En riktigt God Jul vill vi nu önska alla våra kunder, partners, kollegor och branschvänner.

Väl mött på det nya året!