Senaste nytt
  • Interactive E-learning Tool från Continental

    Missa inte utbildningsverktyget Interactive E-learning Tool från Continental - med massor av information, kurser och filmer om både kuggremsteknik och Continentals remmar.

  • Nu också stöd för Ethernet Powerlink!

    Nu har våra servo- och frekvensomriktarprodukter även stöd för Ethernet Powerlink!

  • Hej där!

    Nu söker vi en ny kollega till vår applikations- och konstruktionsavdelning. Är det kanske du?

14 December 2023 | Aratron

God Jul önskar vi er!

Året går mot sitt slut – ett år präglat av oroligheter och krig som drabbat miljontals människor på ett katastrofalt sätt. Vi hoppas alla att vi går mot både bättre, ljusare och fredligare tider!

Några ljusglimtar under året som vi dock gläds över, är våra nya kollegor som vi hälsat välkomna! Peter Svensson och Christian Wattman är våra nya systemsäljare i region syd. Vi har även välkomnat Joachim Sand som försäljningschef, Martins Irbe som vår nya Compliance Coordinator och Henrik Grandt som du hittar vid vår produktion och förädling i Järfälla. Återigen, varmt välkomna allihop!

Vi startar det nya året med ett nytt Tekniksprångs-projekt, där vi hälsar två nya praktikanter välkomna till Aratron! Tekniksprånget är ett praktikprogram där Sveriges arbetsgivare tillsammans med regeringen och Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA, satsar för att säkra Sveriges framtida kompetensförsörjning genom att presentera ingenjörsyrket i praktikform för unga studenter, med syftet att locka fler till högre tekniska utbildningar.

Under våren ser vi också fram emot att hälsa er välkomna till oss under Elmia Automation. Den 14-17 maj visar vi nyheter och innovativa lösningar i Jönköping. Vi ses väl där?

En riktigt God Jul vill vi nu önska alla våra kunder, partners, kollegor och branschvänner.

Väl mött på det nya året!