Senaste nytt
  • Tack Elin och Elias - våra Tekniksprångare!

    Fyra månader går fort! Stort tack till Elin och Elias, våra Tekniksprångspraktikanter, för ert fina arbete hos oss under er praktik!

  • Vi är stolt barnsupporter!

    Vi är stolt barnsupporter! Med såväl små som stora bidrag till barncancerfonden kan vi alla vara med och hjälpa till att förebygga och bekämpa cancer hos barn. Var med i kampen du också!

  • Linjärenheter HX från Hiwin

    HIWIN Mikrosystem sätter nya design- och kvalitetsstandarder för linjärenheter med kuggremsdrift, kulskruvsdrift eller linjärmotordrift.

08 Februari 2024 | Aratron

Interactive E-learning Tool från Continental

Du har väl inte missat att det finns ett bra utbildningsverktyg från Continental Power Transmission Group Industrial – Interactive E-learning Tool – där du kan lära dig mer om kuggremsteknik och Continentals remmar.

Genom att registrera dig på sidan med din e-postadress får du tillgång till en mängd information, bl a interaktiva kurser. Kurserna är djupgående men även underhållande och efter avslutande test får du ett certifikat på den genomgångna utbildningen.

Utöver produktinformation och kurser finner du även några kortare filmer om bl a VSM Mini för kuggremspänning och Laser Alignment Tool för en korrekt inriktning av remmarna.

För att komma igång klickar du dig vidare via länken www.continental-learningplatform.com eller nedan QR-kod:

Efter registrering via formuläret får du en åtkomstkod som du använder för att komma in i Continentals verktyg.

Källa: Continental Power Transmission Group