Senaste nytt
  • Vi är stolt barnsupporter!

    Vi är stolt barnsupporter! Med såväl små som stora bidrag till barncancerfonden kan vi alla vara med och hjälpa till att förebygga och bekämpa cancer hos barn. Var med i kampen du också!

  • Linjärenheter HX från Hiwin

    HIWIN Mikrosystem sätter nya design- och kvalitetsstandarder för linjärenheter med kuggremsdrift, kulskruvsdrift eller linjärmotordrift.

  • Kom och träffa oss på Elmia Automation!

    Kom och hälsa på oss under Elmia Automation, 14-17 maj 2024. Vi ses i monter D01:31!

19 April 2024 | Aratron

Kom och träffa oss på Elmia Automation!

Den 14-17 maj finns vi på plats i Jönköping under Elmia Automation, med en fullmatad monter och sugna på att prata skräddarsydda lösningar! Välkommen att kika på nyheter inom linjärenheter, motorer, växlar och mycket mer. På plats finns även våra applikationsexperter som kan svara på frågor och ge tips för din applikation. Vill du redan nu boka in en pratstund och rundvandring, så hör gärna av dig till Joachim Sand, joachim.sand@aratron.se så kan vi bestämma en tid att ses i vår monter.

Aratron hittar du i monter D01:31 men även i montern bredvid – D01:19 – där vi tillsammans med Hiwin ställer ut servomotorer, linjärlager, kulskruvar, momentmotorer och mycket annat. Våra montrar hittar du på varsin sida om huvudentrén.

Väl mött på mässan!

Ps. Passa på att hämta din personliga, kostnadsfria entrébiljett redan nu, så slipper du köa! Via länken eller direkt till mobilen via QR-koden;