Senaste nytt
  • Vi är stolt barnsupporter!

    Vi är stolt barnsupporter! Med såväl små som stora bidrag till barncancerfonden kan vi alla vara med och hjälpa till att förebygga och bekämpa cancer hos barn. Var med i kampen du också!

  • Linjärenheter HX från Hiwin

    HIWIN Mikrosystem sätter nya design- och kvalitetsstandarder för linjärenheter med kuggremsdrift, kulskruvsdrift eller linjärmotordrift.

  • Kom och träffa oss på Elmia Automation!

    Kom och hälsa på oss under Elmia Automation, 14-17 maj 2024. Vi ses i monter D01:31!

05 Oktober 2023 | Aratron

Kompakta LE-BASE DC-ställdon från SMELA - nu hos Aratron!

I vårt breda utbud inom ställdon har vi nu även liteECO® LE-BASE från SMELA i vårt sortiment.

Spar plats och energi!
LE-BASE är ett mycket kompakt elektromekaniskt ställdon – och ett mycket fördelaktigt alternativ till pneumatiska varianter. Den effektiva motorn ger mer än 75% energibesparing jämfört med pneumatiska system. Med teleskoputförande, som ger optimal slaglängd i förhållande till byggmått, erhålls upp till 80% platsbesparing jämfört med alternativa elektromekaniska ställdon – idealiskt för linjära rörelser i t ex produktionslinjer, verktygsmaskiner eller förpackningssystem.

LE-BASE har hög skyddsklass (IP65) samt självlåsande snabbkopplingssystem.

Finns med tre olika slaglängder; 45, 80 och 115 mm.

TEKNISK INFORMATION:
Kraft: 750 N (static)
Slaglängd: 45-115 mm
Hastighet: upp till 2000 mm/s
Spänning: 12/24 VDC
Kapslingsklass: IP65

Vill du veta mer? Kontakta produktansvarig Jan Janke (jan.janke@aratron.se) på 08-404 16 24 eller ladda hem LE-BASE produktblad eller produktkatalog.

Ps. Välkommen till oss under Elmia Subcontractor 14-16 novemeber 2023, där du kan kika på SMELA LE-BASE ställdon i vår monter A09:26