Senaste nytt
  • Tack Elsa och Noa!

    Så var det dags att tacka av våra fantastiska Tekniksprångspraktikanter, tillika nybakta robotprogrammerare efter vårens praktik hos Aratron. Snyggt jobbat Elsa och Noa!

  • Följ oss på LinkedIn!

    Följ oss på LinkedIn för senaste nytt inom linjärsystem, transmission, automation och kundanpassade systemlösningar. Det är här vi sätter dina tankar i rörelse!

  • Energibesparing på upp till 80% med innovativa BRECOroll

    BRECOroll är en innovativ polyuretankuggrem med integrerade rullar direkt i kuggarna - idealisk för materialtransport!

24 Mars 2020 | Aratron

Leveranspåverkan med hänvisning till utbrottet av COVID-19

Med anledning av det rådande läget i världen till följd av spridningen av Covid-19 och den osäkerhet detta nu medför rörande materialtillgång och personella resurser, följer vi utvecklingen noga och för konstant dialog med våra leverantörer.

I dagsläget har Italien aviserat nedstängning av majoriteten av landets fabriker, vilket påverkar våra leveranser från merparten av våra italienska leverantörer, däribland Cresimecc SRL, ErreDi SRL, Gambini Meccanica SRL, Mario Ferri SRL, Mecvel SRL, Rollon S.P.A och Mingardi/WAY SRL. Nedstängningen gäller enligt information från italienska myndigheter från måndagen den 23 mars till den 3 april. I och med detta kan angivna leveranstider från oss komma att förändras och Aratron förbehåller sig således rätten att justera leveranstider och/eller delleverera lagda ordrar.

Vi är mycket ledsna för läget och de problem detta kan komma att medföra. Vi återkommer med uppdaterad information. Vid eventuella frågor är du givetvis välkommen att höra av dig till din kontaktperson hos oss!

Tack för din förståelse i detta läge.