Senaste nytt
  • Tack Elin och Elias - våra Tekniksprångare!

    Fyra månader går fort! Stort tack till Elin och Elias, våra Tekniksprångspraktikanter, för ert fina arbete hos oss under er praktik!

  • Vi är stolt barnsupporter!

    Vi är stolt barnsupporter! Med såväl små som stora bidrag till barncancerfonden kan vi alla vara med och hjälpa till att förebygga och bekämpa cancer hos barn. Var med i kampen du också!

  • Linjärenheter HX från Hiwin

    HIWIN Mikrosystem sätter nya design- och kvalitetsstandarder för linjärenheter med kuggremsdrift, kulskruvsdrift eller linjärmotordrift.

24 Mars 2020 | Aratron

Leveranspåverkan med hänvisning till utbrottet av COVID-19

Med anledning av det rådande läget i världen till följd av spridningen av Covid-19 och den osäkerhet detta nu medför rörande materialtillgång och personella resurser, följer vi utvecklingen noga och för konstant dialog med våra leverantörer.

I dagsläget har Italien aviserat nedstängning av majoriteten av landets fabriker, vilket påverkar våra leveranser från merparten av våra italienska leverantörer, däribland Cresimecc SRL, ErreDi SRL, Gambini Meccanica SRL, Mario Ferri SRL, Mecvel SRL, Rollon S.P.A och Mingardi/WAY SRL. Nedstängningen gäller enligt information från italienska myndigheter från måndagen den 23 mars till den 3 april. I och med detta kan angivna leveranstider från oss komma att förändras och Aratron förbehåller sig således rätten att justera leveranstider och/eller delleverera lagda ordrar.

Vi är mycket ledsna för läget och de problem detta kan komma att medföra. Vi återkommer med uppdaterad information. Vid eventuella frågor är du givetvis välkommen att höra av dig till din kontaktperson hos oss!

Tack för din förståelse i detta läge.