Senaste nytt
  • Interactive E-learning Tool från Continental

    Missa inte utbildningsverktyget Interactive E-learning Tool från Continental - med massor av information, kurser och filmer om både kuggremsteknik och Continentals remmar.

  • Nu också stöd för Ethernet Powerlink!

    Nu har våra servo- och frekvensomriktarprodukter även stöd för Ethernet Powerlink!

  • Hej där!

    Nu söker vi en ny kollega till vår applikations- och konstruktionsavdelning. Är det kanske du?

24 Mars 2020 | Aratron

Leveranspåverkan med hänvisning till utbrottet av COVID-19

Med anledning av det rådande läget i världen till följd av spridningen av Covid-19 och den osäkerhet detta nu medför rörande materialtillgång och personella resurser, följer vi utvecklingen noga och för konstant dialog med våra leverantörer.

I dagsläget har Italien aviserat nedstängning av majoriteten av landets fabriker, vilket påverkar våra leveranser från merparten av våra italienska leverantörer, däribland Cresimecc SRL, ErreDi SRL, Gambini Meccanica SRL, Mario Ferri SRL, Mecvel SRL, Rollon S.P.A och Mingardi/WAY SRL. Nedstängningen gäller enligt information från italienska myndigheter från måndagen den 23 mars till den 3 april. I och med detta kan angivna leveranstider från oss komma att förändras och Aratron förbehåller sig således rätten att justera leveranstider och/eller delleverera lagda ordrar.

Vi är mycket ledsna för läget och de problem detta kan komma att medföra. Vi återkommer med uppdaterad information. Vid eventuella frågor är du givetvis välkommen att höra av dig till din kontaktperson hos oss!

Tack för din förståelse i detta läge.