Senaste nytt
  • Vi är stolt barnsupporter!

    Vi är stolt barnsupporter! Med såväl små som stora bidrag till barncancerfonden kan vi alla vara med och hjälpa till att förebygga och bekämpa cancer hos barn. Var med i kampen du också!

  • Linjärenheter HX från Hiwin

    HIWIN Mikrosystem sätter nya design- och kvalitetsstandarder för linjärenheter med kuggremsdrift, kulskruvsdrift eller linjärmotordrift.

  • Kom och träffa oss på Elmia Automation!

    Kom och hälsa på oss under Elmia Automation, 14-17 maj 2024. Vi ses i monter D01:31!

31 Mars 2021 | Aratron

Möt vår platschef Lidia!

Sedan årsskiftet är Aratrons lagerverksamhet och mekaniska verkstad med produktion och förädling på plats i de nya, skräddarsydda lokalerna i Järfälla. Här arbetar platschef Lidia Cifuentes Johansson tillsammans med sina erfarna och duktiga medarbetare – och med högsta fokus på service och kvalitet. Oavsett om det gäller standardordrar, avancerade kundanpassningar eller lagerhållning åt en kund, så är ambitionen alltid att leverera mervärde i hela ledet. Här nedan lär du känna Lidia lite närmare.

Avdelning: Lager, produktion och förädling
Titel: Chef för lager, produktion och förädling
På Aratron sedan: 2020 (men inom Addtech-koncernen sedan 2015)

Hur hamnade du på Aratron?
Jag kände ju Aratron väl sedan tidigare, eftersom jag arbetade i 5 år på Addtech, som tidigare bedrev lagerverksamheten åt Aratron. Och när det beslutades att Aratron skulle ta hem lagerdriften i fjol så fick jag förtroendet att följa med som ny lagerchef. Det känns fantastiskt roligt!

Vad är det bästa med Aratron som arbetsplats?
Det allra bästa är arbetsmiljön och klimatet här – det finns en god respekt mellan kollegorna. Det finns en gemensam vilja att kliva in varje dag och verkligen leverera. Nu har vi dessutom flyttat lager, produktion och förädling till helt nybyggda lokaler i Järfälla – härligt med nytt,fräscht och rymligt!

Det allra bästa är arbetsmiljön och klimatet här – det finns en god respekt mellan kollegorna.

Vad gör en lagerchef på dagarna?
Det har varit mycket med flytten av vårt lager och vår produktion, där vi alla på ett eller annat sätt varit delaktiga i planering av layout och utformning av lokaler och maskinpark. Annars är min huvudsakliga uppgift att leda, driva och utveckla verksamheten. Hålla kontinuerliga avstämningar med arbetsledarna för att se att avdelningarna har alla resurser de behöver för att kunna utföra arbetet både säkert och i tid. Det innebär att hela tiden kvalitetssäkra och optimera. Vi har högt ställda mål kring leveransprecisionen och vi lyckas riktigt, riktigt bra.

Vilka personliga egenskaper är viktiga för att lyckas i din roll?
Jag skulle säga att vara lyhörd, flexibel och kunna behålla lugnet utåt även i stressiga situationer. Jag har också ett starkt inre driv, med viljan att leverera och utvecklas. Jag tycker om att komma hem och känna att jag utfört något som utvecklat både mig och företaget. Och så är jag född envis – och det är i positiv bemärkelse, haha!

Kontakta Lidia