Senaste nytt
  • Tack Elin och Elias - våra Tekniksprångare!

    Fyra månader går fort! Stort tack till Elin och Elias, våra Tekniksprångspraktikanter, för ert fina arbete hos oss under er praktik!

  • Vi är stolt barnsupporter!

    Vi är stolt barnsupporter! Med såväl små som stora bidrag till barncancerfonden kan vi alla vara med och hjälpa till att förebygga och bekämpa cancer hos barn. Var med i kampen du också!

  • Linjärenheter HX från Hiwin

    HIWIN Mikrosystem sätter nya design- och kvalitetsstandarder för linjärenheter med kuggremsdrift, kulskruvsdrift eller linjärmotordrift.

Möt våra nya förstärkningar
01 Juli 2019 | Aratron

Möt våra nya förstärkningar

Välkommen Anna och Elisabeth!

Det händer mycket på Aratron och vi är glada att få hälsa inte mindre än två nya kollegor varmt välkomna till oss.

Hej Anna! Vem är du?
Anna Ericsson heter jag och jag är i grunden kommunikatör och marknadsförare med lång erfarenhet av såväl intern som extern kommunikation, varumärkesbyggande, sociala medier och events med mera. I maj tillträdde jag som marknadsansvarig på Aratron. Men även då jag bara varit på plats i någon månad så känner jag mig redan som en riktig Aratronare i det här sköna gänget!

Och vad ska du göra hos oss?
Jag har jobbat i många år med marknadsföring i teknikbranschen. Både inom installationsteknik och automation. Nu har jag siktet inställt på att bland mycket annat utveckla den digitala marknadsföringen på Aratron.

Hur skulle du, efter den här korta tiden, beskriva Aratron?
Jag skulle säga att det finns en unik kompetens inom våra väggar i form av alla våra duktiga medarbetare. Att se hur vi ständigt lyckas hjälpa våra kunder med att ta fram fantastiska, skräddarsydda lösningar är väldigt inspirerande och något jag vill lyfta fram.

Hej Elisabeth, berätta om dig själv!
Jag heter Elisabeth Nilsson och började på Aratron i våras. Jag har jobbat i mer än 20 år med teknisk försäljning inom industrin och har arbetat med allt från högspänningskablar och klimatanläggningar till kardanaxlar, så min erfarenhet spänner över ett brett produktspektrum!

Du arbetar som försäljningsingenjör, vad gör en sådan?
Jag är utbildad högskoleingenjör med inriktning mekatronik och kommer i första hand att ansvara för en del av våra maskintillverkande kunder. Unika och kundanpassade lösningar är ju vår styrka och att vara på plats hos kund, analysera behovet och sedan hitta en så optimerad och kostnadseffektiv lösning som möjligt är det jag verkligen brinner för!