Senaste nytt
  • Stort tack för Din medverkan!

    Stort tack för din medverkan vid vår kundnöjdhetsmätning som vi nyligen genomfört!

  • Välkomna till oss, Håkan och Linus!

    Nu händer det mycket roligt på Aratron och vi har glädjen att få välkomna inte mindre än två nya kollegor till oss - Håkan Rosdahl och Linus Storm! Välkomna till oss!

  • Glad sommar önskar vi er alla!

    En riktigt härlig sommar önskar vi alla våra kunder, leverantörer, partners och medarbetare!

23 April 2015 | Kopplingar

Nästa generation skruvkorksapplikator från Mayr

Tyska Mayr har utvecklat en ny skruvkorksapplikator för plastkorkar som är extremt slitstark och nästintill underhållsfri. Det innebär minimalt med stilleståndstid och maximerad produktion. Den rostfria fyllnadsapplikatorn med sin kontinuerliga drift och kontaktfria momentåtdrag ger maximal precision och repeterande noggrannhet på +/- 2% av inställt åtdragningsmomentet. Mayr skruvkorksapplikatorer har sedan länge bra renommé inom vätskefyllning för livsmedelsindustrin likväl inom läkemedels- och kosmetikindustrin.

Denna generation är smord för hela livslängden och reducerar underhållskostnaderna till ett minimum. En enkel visuell inspektion en gång om året räcker för de flesta applikationer. Ingen Mayr personal eller externa företag behöver anlitas för service. Skruvapplikator kan lätt demonteras av egen personal utan verktyg och ersättas vid behov.

För mer information, kontakta vår produktspecialist Urban Grimlund på telefon 08-4041633.