Senaste nytt
  • Tack Elsa och Noa!

    Så var det dags att tacka av våra fantastiska Tekniksprångspraktikanter, tillika nybakta robotprogrammerare efter vårens praktik hos Aratron. Snyggt jobbat Elsa och Noa!

  • Följ oss på LinkedIn!

    Följ oss på LinkedIn för senaste nytt inom linjärsystem, transmission, automation och kundanpassade systemlösningar. Det är här vi sätter dina tankar i rörelse!

  • Energibesparing på upp till 80% med innovativa BRECOroll

    BRECOroll är en innovativ polyuretankuggrem med integrerade rullar direkt i kuggarna - idealisk för materialtransport!

23 April 2015 | Kopplingar

Nästa generation skruvkorksapplikator från Mayr

Tyska Mayr har utvecklat en ny skruvkorksapplikator för plastkorkar som är extremt slitstark och nästintill underhållsfri. Det innebär minimalt med stilleståndstid och maximerad produktion. Den rostfria fyllnadsapplikatorn med sin kontinuerliga drift och kontaktfria momentåtdrag ger maximal precision och repeterande noggrannhet på +/- 2% av inställt åtdragningsmomentet. Mayr skruvkorksapplikatorer har sedan länge bra renommé inom vätskefyllning för livsmedelsindustrin likväl inom läkemedels- och kosmetikindustrin.

Denna generation är smord för hela livslängden och reducerar underhållskostnaderna till ett minimum. En enkel visuell inspektion en gång om året räcker för de flesta applikationer. Ingen Mayr personal eller externa företag behöver anlitas för service. Skruvapplikator kan lätt demonteras av egen personal utan verktyg och ersättas vid behov.

För mer information, kontakta vår produktspecialist Urban Grimlund på telefon 08-4041633.