Senaste nytt
  • Tack Elsa och Noa!

    Så var det dags att tacka av våra fantastiska Tekniksprångspraktikanter, tillika nybakta robotprogrammerare efter vårens praktik hos Aratron. Snyggt jobbat Elsa och Noa!

  • Följ oss på LinkedIn!

    Följ oss på LinkedIn för senaste nytt inom linjärsystem, transmission, automation och kundanpassade systemlösningar. Det är här vi sätter dina tankar i rörelse!

  • Energibesparing på upp till 80% med innovativa BRECOroll

    BRECOroll är en innovativ polyuretankuggrem med integrerade rullar direkt i kuggarna - idealisk för materialtransport!

29 September 2022 | Aratron

Nu även Stabilus gasfjädrar hos oss!

På Aratron har vi erbjudit kundanpassade gasfjädrar, men också ett brett lagerlagt standardsortiment, i över 50 år! Utöver våra kvalitativa gasfjädrar från tyska Hahn, har vi nu även gasfjädrar från världsledande Stabilus i vårt sortiment. Mer information om vårt utbud hittar du här.

Standard eller kundanpassat – vi har det du behöver

Gasfjädrar hittar vi i alla typer av applikationer idag – från möbler till fordon och förpackningsmaskiner. Vår tyngdpunkt ligger främst på kundanpassade gasfjädrar för OEM-kunder med specifika behov, men oavsett ditt behov så vågar vi påstå att vi har det du behöver. Vi hjälper dig såklart till rätta vid frågor och funderingar! Hör av dig till vår produktspecialist Liban Ismail, så ser vi till att du får rätt gasfjäder och tillbehör till ditt projekt.

Ps. Vill du ha tips på hur du hanterar och lagrar dina gasfjädrar på bästa sätt? I vår guide som du hittar i Aratron Academy, får du tips om lagerhållning, montering och underhåll, så att dina gasfjädrar fungerar på bästa sätt och med längsta livslängd.