Senaste nytt
  • Vi är stolt barnsupporter!

    Vi är stolt barnsupporter! Med såväl små som stora bidrag till barncancerfonden kan vi alla vara med och hjälpa till att förebygga och bekämpa cancer hos barn. Var med i kampen du också!

  • Linjärenheter HX från Hiwin

    HIWIN Mikrosystem sätter nya design- och kvalitetsstandarder för linjärenheter med kuggremsdrift, kulskruvsdrift eller linjärmotordrift.

  • Kom och träffa oss på Elmia Automation!

    Kom och hälsa på oss under Elmia Automation, 14-17 maj 2024. Vi ses i monter D01:31!

29 September 2022 | Aratron

Nu även Stabilus gasfjädrar hos oss!

På Aratron har vi erbjudit kundanpassade gasfjädrar, men också ett brett lagerlagt standardsortiment, i över 50 år! Utöver våra kvalitativa gasfjädrar från tyska Hahn, har vi nu även gasfjädrar från världsledande Stabilus i vårt sortiment. Mer information om vårt utbud hittar du här.

Standard eller kundanpassat – vi har det du behöver

Gasfjädrar hittar vi i alla typer av applikationer idag – från möbler till fordon och förpackningsmaskiner. Vår tyngdpunkt ligger främst på kundanpassade gasfjädrar för OEM-kunder med specifika behov, men oavsett ditt behov så vågar vi påstå att vi har det du behöver. Vi hjälper dig såklart till rätta vid frågor och funderingar! Hör av dig till vår produktspecialist Liban Ismail, så ser vi till att du får rätt gasfjäder och tillbehör till ditt projekt.

Ps. Vill du ha tips på hur du hanterar och lagrar dina gasfjädrar på bästa sätt? I vår guide som du hittar i Aratron Academy, får du tips om lagerhållning, montering och underhåll, så att dina gasfjädrar fungerar på bästa sätt och med längsta livslängd.