Senaste nytt
  • Tack Elsa och Noa!

    Så var det dags att tacka av våra fantastiska Tekniksprångspraktikanter, tillika nybakta robotprogrammerare efter vårens praktik hos Aratron. Snyggt jobbat Elsa och Noa!

  • Följ oss på LinkedIn!

    Följ oss på LinkedIn för senaste nytt inom linjärsystem, transmission, automation och kundanpassade systemlösningar. Det är här vi sätter dina tankar i rörelse!

  • Energibesparing på upp till 80% med innovativa BRECOroll

    BRECOroll är en innovativ polyuretankuggrem med integrerade rullar direkt i kuggarna - idealisk för materialtransport!

13 December 2022 | Aratron

Nu spurtar vi in i juletid!

Ett intensivt och roligt år har nu landat i slutspurt och några lediga juldagar väntar runt hörnet. Under hösten har vi på Aratron genomfört två projekt som fått lite extra fokus. I november deltog vi på Elmia Subcontractor i Jönköping – en riktigt lyckad och kul mässa med många trevliga kundmöten! Visst är det ändå härligt att kunna mötas ”på riktigt” igen?

Vi har även klivit in i ett helt nytt ERP-system. Den 1 december gick vi live i det nya affärssystemet Monitor, ett system utvecklat och anpassat för svensk industri. Flertalet av våra kunder arbetar redan i Monitor, vilket öppnar för möjligheten till direktkommunikation mellan systemen, såsom t ex inköps- och ordererkännanden, via stödet Monitor-till-Monitor.

En riktigt GOD JUL vill vi nu önska alla våra kunder, partners, kollegor och branschvänner. Väl mött igen på det nya året!

Den 5 januari stänger vi något tidigare i samband med trettondagshelgen. I övrigt finns vi på plats som vanligt under vardagarna, men med något reducerad personalstyrka.

Ps. Glöm inte följa oss på Linkedin, så får du koll på allt som händer hos oss!