Senaste nytt
  • Tack Elsa och Noa!

    Så var det dags att tacka av våra fantastiska Tekniksprångspraktikanter, tillika nybakta robotprogrammerare efter vårens praktik hos Aratron. Snyggt jobbat Elsa och Noa!

  • Följ oss på LinkedIn!

    Följ oss på LinkedIn för senaste nytt inom linjärsystem, transmission, automation och kundanpassade systemlösningar. Det är här vi sätter dina tankar i rörelse!

  • Energibesparing på upp till 80% med innovativa BRECOroll

    BRECOroll är en innovativ polyuretankuggrem med integrerade rullar direkt i kuggarna - idealisk för materialtransport!

Leantechnik ny leverantör
28 September 2017 | Kuggstångsenheter

Ökad satsning på automation med nya leverantören Leantechnik

Nu förstärker vi på Aratron vårt automationskoncept med fokus på kundanpassade systemlösningar och introducerar stolt en ny leverantör, tyska Leantechnik AG. Företaget grundades 1993, med parollen “Let’s develop new ideas”, och har sitt ursprung i den världsledande tyska bil- och fordonsindustrin.

Under åren har Leantechnik gjort sig kända för att ha ett stort utbud av extremt hållbara produkter, som är enkla att både serva och underhålla. Som leverantör till företag som Porsche, Bosch, BMW och ABB har Leantechniks produkter bevisat sin hållbarhet i de mest krävande applikationerna.

Användningsområdena är främst inom produktionslinjer med högfrekventa och synkroniserade rörelser. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra kunder ännu större möjligheter i det spännande automationssegmentet och säger välkommen till Leantechnik.

Se produkterna här