Senaste nytt
  • Vi är stolt barnsupporter!

    Vi är stolt barnsupporter! Med såväl små som stora bidrag till barncancerfonden kan vi alla vara med och hjälpa till att förebygga och bekämpa cancer hos barn. Var med i kampen du också!

  • Linjärenheter HX från Hiwin

    HIWIN Mikrosystem sätter nya design- och kvalitetsstandarder för linjärenheter med kuggremsdrift, kulskruvsdrift eller linjärmotordrift.

  • Kom och träffa oss på Elmia Automation!

    Kom och hälsa på oss under Elmia Automation, 14-17 maj 2024. Vi ses i monter D01:31!

Leantechnik ny leverantör
28 September 2017 | Kuggstångsenheter

Ökad satsning på automation med nya leverantören Leantechnik

Nu förstärker vi på Aratron vårt automationskoncept med fokus på kundanpassade systemlösningar och introducerar stolt en ny leverantör, tyska Leantechnik AG. Företaget grundades 1993, med parollen “Let’s develop new ideas”, och har sitt ursprung i den världsledande tyska bil- och fordonsindustrin.

Under åren har Leantechnik gjort sig kända för att ha ett stort utbud av extremt hållbara produkter, som är enkla att både serva och underhålla. Som leverantör till företag som Porsche, Bosch, BMW och ABB har Leantechniks produkter bevisat sin hållbarhet i de mest krävande applikationerna.

Användningsområdena är främst inom produktionslinjer med högfrekventa och synkroniserade rörelser. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra kunder ännu större möjligheter i det spännande automationssegmentet och säger välkommen till Leantechnik.

Se produkterna här