Jobba hos Aratron
Jobba hos Aratron

Applikationsingenjör / Konstruktör inom mekanik

Aratron söker en lösningsorienterad och ansvarstagande Applikationsingenjör/Konstruktör inom mekanik. I din roll kommer du jobba i ett dynamiskt sälj- och teknikteam. Du kommer vara delaktig i hela processen från första idé från kund tills det är producerat i vår produktion. Placeringsort Stockholm. (Hybrid vid rätt person)

I tjänsten kommer du:

•  I samverkan med våra kunder ta fram den optimala lösningen
•  En av dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att översätta kundens förfrågan och utifrån det skapa konceptlösningar (3D-modeller) från vårt interna linjärsystem, AL/AP
•  Beräkningar på linjära drifter
•  Konstruera systemlösningar med ihopsatta produkter
•  Ta fram produktionsunderlag och kundunderlag
•  Ge tekniskt stöd till kunder och kollegor
•  Tillsammans med utesäljare besöka våra målkunder
•  Vara delaktig i interna utvecklingsprojekt och förbättringsarbeten
•  Jobba i affärssystem (ERP & CRM)

Din Profil:

Vi söker en strukturerad, kreativ och nyfiken applikationsingenjör. Du har en god förmåga att arbeta med många olika uppgifter parallellt med bibehållen hög kvalitet. Du trivs med att jobba i ett team där alla hjälps åt och strävar mot samma mål. Då en stor del av dina arbetsuppgifter innebär att ta fram lösningar till i första hand maskinbyggare från många olika branscher, är det viktigt att du har en bred teknikkompetens och kanske en bakgrund just från en maskinbyggare. Viktigt att förstå kundens behov och översätta detta till en mekanisk lösning från Aratron. Som person är du service- och kundorienterad och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.

Erfarenhet och kunskaper:

•  Högskoleingenjör inom maskinteknik eller liknande med 10 till 15 års erfarenhet
•  Goda 3D CAD-kunskaper
•  Maskinkonstruktion
•  Meriterande med kunskaper av kulskruvar, skenstyrningar och mekaniska produkter
•  Önskvärt att ha erfarenhet inom dimensionering av motordrifter
•  Goda kunskaper i Office program och god datorvana

Ansökan

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech. Din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, sänds via TNG’s ansökningsformulär. Vid ev frågor kring tjänsten är du välkommen att maila rekryterare Andrea Kjellin, andrea.kjellin@tng.se. (Vänligen, notera att ansökningar inte tas emot via denna e-post, utan ska sändas in via formuläret ovan).
Efter inskickad ansökan kommer dina personuppgifter att anonymiseras och du ombedes att göra ett par rekryteringstester, innan en första bedömning görs. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via TNG’s hemsida. Observera att urval sker löpande och att tjänsten därför kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

 


Är du vår nya tekniska innesäljare?

Vi söker nu en innesäljare med stort tekniskt fokus till vårt sammansvetsade och dynamiska team på vårt huvudkontor i Solna Strand. Som innesäljare kommer du att hantera teknisk försäljning, support och rådgivning till både nya och etablerade kunder, som främst återfinns inom tillverkningsindustrin.

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett naturligt driv och intresse att ta affärer framåt och att du är en serviceinriktad lagspelare. Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik eller automation är ett plus, men inget krav. Som person är du kommunikativ, intresserad och utvecklingsorienterad.

Aratron AB har närmare 50 anställda och ingår i teknikhandelskoncernen Addtech AB. Vi är i grunden ett teknikhandelsbolag men har även egna produkter, egen produktion och förädling/montering med syfte att skapa mervärde, flexibilitet och handlingsutrymme i engagemanget för kunden.

Vi vänder oss till svensk tillverkningsindustri, med stort fokus mot företag som utvecklar och tillverkar förpackningsmaskiner, produktionsutrustning, medicinteknisk utrustning, analysutrustning samt mot systemintegratörer och andra företag som sysslar med materialhantering och industriell automation.

Ansökan

Tjänsten kommer att tillsättas efter sommaren, vilket gör att vi nu emotser intresseanmälningar innehållande CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv. Är du vår blivande kollega och stjärna – skicka din ansökan till fredrik.moris@aratron.se.

Har du frågor är du välkommen att maila oss på fredrik.moris@aratron.se.

Välkommen med din ansökan!