Jobba hos Aratron
Jobba hos Aratron

 

Är du vår nya tekniska innesäljare?

Vi söker nu en innesäljare med stort tekniskt fokus till vårt sammansvetsade och dynamiska team på vårt huvudkontor i Solna Strand. Som innesäljare kommer du att hantera teknisk försäljning, support och rådgivning till både nya och etablerade kunder, som främst återfinns inom tillverkningsindustrin.

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett naturligt driv och intresse att ta affärer framåt och att du är en serviceinriktad lagspelare. Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik eller automation är ett plus, men inget krav. Som person är du kommunikativ, intresserad och utvecklingsorienterad.

Aratron AB har närmare 50 anställda och ingår i teknikhandelskoncernen Addtech AB. Vi är i grunden ett teknikhandelsbolag men har även egna produkter, egen produktion och förädling/montering med syfte att skapa mervärde, flexibilitet och handlingsutrymme i engagemanget för kunden.

Vi vänder oss till svensk tillverkningsindustri, med stort fokus mot företag som utvecklar och tillverkar förpackningsmaskiner, produktionsutrustning, medicinteknisk utrustning, analysutrustning samt mot systemintegratörer och andra företag som sysslar med materialhantering och industriell automation.

Ansökan

Tjänsten kommer att tillsättas efter sommaren, vilket gör att vi nu emotser intresseanmälningar innehållande CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv. Är du vår blivande kollega och stjärna – skicka din ansökan till fredrik.moris@aratron.se.

Har du frågor är du välkommen att maila oss på fredrik.moris@aratron.se.

Välkommen med din ansökan!