aratron lager optimalt aratron lager optimalt

Det optimala lagret är det du slipper hålla själv

Vårt lager i Järfälla gör att vi kan erbjuda alla kunder bästa möjliga service. Det väl tilltagna höglagret och egen personalstyrka för in- och utleveranser ger oss förmågan att styra och minska ledtider för att uppnå bästa möjliga resultat, även när vi levererar kundanpassat. Dessutom kan vi packa alla reservtillbehör som ska ut till slutkunder direkt i kundens egna kartonger och med deras artikelnummer.

Innan vi inleder produktionen av serieleveranser åt våra OEM-kunder, ser vi alltid till att anpassa batchstorlek, säkerhetslager, ledtider och andra nödvändiga inköpsrutiner tillsammans med kunden. Det innefattar bland annat prognoshantering, inköpsportaler, förpackning och märkning. På så sätt blir leverans­rutinerna smidigare, vilket många kunder kommit att uppskatta så mycket genom åren att de börjat se vårt lager som deras eget.

Se filmen om vårt lager

Lagerhållning åt slutkund.

Mellanlagring av halvfabrikat till kuggremshjul.

Packning.

Vill du veta mer?

Jag har en fråga

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig senast närmaste arbetsdag. Du behöver absolut inte fylla i alla fält, men tänk på att ju mer specifik du är om ditt ärende, desto enklare för oss är det att utse rätt kontaktperson till dig.

  • Section Break