Kategorier Senaste nytt
  • Vi ses väl på Elmia Robotbaserad Automation den 11 september?

    Snart är det dags för konferensen Robotbaserad Automation på Elmiamässan! Den 11 september träffar du oss på miniutställningen och får chansen att ta del av de senaste automationstrenderna! Vi ses väl där?

  • Vd har ordet

    För ett halvår sedan tog Jens Sjöström över rollen som vd på Aratron. Nu summerar han sex händelserika månader och siar lite om framtiden.

  • Möt våra nya förstärkningar

    Det händer mycket på Aratron och vi är glada att få hälsa inte mindre än två nya kollegor varmt välkomna till oss. Vi tog ett microsnack med våra nykomlingar Elisabeth och Anna om vilka de är och vad de kommer göra på Aratron.

24 Oktober 2016 | Skenstyrningar

Hiwin lanserar täckband för skenstyrning

I riktigt smutsiga och dammiga miljöer finns nu möjligheten med täckband för skenstyrningar. Hiwin lanserar nu en ny skenstyrning, CG-serien med rostfritt täckband, som finns med CGH-vagn (hög) och CGW-vagn (bred). Redan nu finns CG20 och CG25 för leverans och fler storlekar kommer inom den närmaste tiden. Har du en krävande miljö tex sågverk, metallbearbetning, sliputrustning, svetsning mm, kontakta någon av våra produktspecialister för rådgivning. Mer information