Kategorier Senaste nytt
  • Nu släpper vi nya kuggremmen AT8 från BRECO

    AT8 är en ny medlem i BRECOFLEXmove-familjen - en tålig och slitstark polyuretankuggrem i ändlösa längder med unik profil.

  • Sommar!

    Äntligen är det dags för lite ledighet för många av oss! Vi håller stängt under vecka 30, men i övrigt når du oss precis som vanligt.

  • Tack för er medverkan!

    Under mars månad genomförde vi, tillsammans med undersökningsföretaget TradeWell Insights AB, en mätning där vi bad våra kunder besvara frågor angående vårt samarbete och den kundupplevda kvaliteten.

24 Mars 2020 | Aratron

Leveranspåverkan med hänvisning till utbrottet av COVID-19

Med anledning av det rådande läget i världen till följd av spridningen av Covid-19 och den osäkerhet detta nu medför rörande materialtillgång och personella resurser, följer vi utvecklingen noga och för konstant dialog med våra leverantörer.

I dagsläget har Italien aviserat nedstängning av majoriteten av landets fabriker, vilket påverkar våra leveranser från merparten av våra italienska leverantörer, däribland Cresimecc SRL, ErreDi SRL, Gambini Meccanica SRL, Mario Ferri SRL, Mecvel SRL, Rollon S.P.A och Mingardi/WAY SRL. Nedstängningen gäller enligt information från italienska myndigheter från måndagen den 23 mars till den 3 april. I och med detta kan angivna leveranstider från oss komma att förändras och Aratron förbehåller sig således rätten att justera leveranstider och/eller delleverera lagda ordrar.

Vi är mycket ledsna för läget och de problem detta kan komma att medföra. Vi återkommer med uppdaterad information. Vid eventuella frågor är du givetvis välkommen att höra av dig till din kontaktperson hos oss!

Tack för din förståelse i detta läge.