Kategorier Senaste nytt
  • Välkommen till Aratrongänget, Liban!

    Äntligen är Liban på plats hos oss och vi är superglada att hälsa honom välkommen! Liban, som kommer från en utbildning vid KTH Maskinteknik, tar plats som utesäljare inom ställrörelse och stärker vår organisation ytterligare. Varmt välkommen till oss och vi hoppas att du kommer att trivas fint!

  • Leveranspåverkan med hänvisning till utbrottet av COVID-19

    Med anledning av utbrottet av COVID-19 och den nedstängning av fabriker i Italien som för närvarande pågår, påverkas våra leveranser från merparten av våra italienska leverantörer. I och med detta kan angivna leveranstider från oss komma att förändras. Läs mer här för senaste informationen.

  • Komplett kuggremskatalog från ContiTech

    I ContiTechs omfattande kuggremskatalog får du hjälp att hitta rätt rem till din applikation. Dessutom hittar du omfattande tekniska detaljer, information om remspänning, kompatibilitet av kuggremmar och kuggremshjul samt hur du lagrar dina remmar. Ladda ner din egen katalog idag!

24 Mars 2020 | Aratron

Leveranspåverkan med hänvisning till utbrottet av COVID-19

Med anledning av det rådande läget i världen till följd av spridningen av Covid-19 och den osäkerhet detta nu medför rörande materialtillgång och personella resurser, följer vi utvecklingen noga och för konstant dialog med våra leverantörer.

I dagsläget har Italien aviserat nedstängning av majoriteten av landets fabriker, vilket påverkar våra leveranser från merparten av våra italienska leverantörer, däribland Cresimecc SRL, ErreDi SRL, Gambini Meccanica SRL, Mario Ferri SRL, Mecvel SRL, Rollon S.P.A och Mingardi/WAY SRL. Nedstängningen gäller enligt information från italienska myndigheter från måndagen den 23 mars till den 3 april. I och med detta kan angivna leveranstider från oss komma att förändras och Aratron förbehåller sig således rätten att justera leveranstider och/eller delleverera lagda ordrar.

Vi är mycket ledsna för läget och de problem detta kan komma att medföra. Vi återkommer med uppdaterad information. Vid eventuella frågor är du givetvis välkommen att höra av dig till din kontaktperson hos oss!

Tack för din förståelse i detta läge.