Kategorier Senaste nytt
  • Växla upp med vinkelväxlar från Nidec Graessner

    Med växlar från Nidec Graessner får du en dynamisk och kraftfull servomotorlösning. Med 65 års erfarenhet inom området levererar man idag växlar i världsklass, med hög precision och prestanda - och för alla typer av drifter och utväxlingar.

  • Möt vår platschef Lidia!

    Sedan årsskiftet är Aratrons lagerverksamhet och mekaniska verkstad med produktion och förädling på plats i de nya, skräddarsydda lokalerna i Järfälla. Lär känna vår platschef Lidia Cifuentes Johansson lite närmare.

  • Välkommen till Aratron, Anders!

    Vi har glädjen att hälsa Anders Malm välkommen till oss! Med en gedigen erfarenhet från B2B-försäljning och affärsutveckling inom industriautomationsbranschen, kommer Anders arbeta med teknisk försäljning och som produktchef, främst inom linjärmekanik och automation som är hans huvudområde.

05 Januari 2021 | Aratron

Linjärmotorenhet LMSSA - komplett för snabb driftsättning!

Linjärmotorenheter LMSSA från HIWIN Microsystem i Taiwan levereras som ett komplett linjärsystem, inklusive servodriver och kablage, vilket förenklar inbyggnaden och driftsättningen.

LMSSA är ett mycket konkurrenskraftigt alternativ till andra liknande linjärenheter med mekaniska transmissionsöverföringar via kulskruvar eller kuggremmar. Med hastigheter upp till 5m/s och en repeternoggrannhet inom +/- 0.003mm och en lång livslängd, blir den totala kostnaden TCO (Total Cost of Ownership) mycket låg.

Kika på filmen om SSA linjärmotorenhet här:

 

eller ladda ner vårt produktblad Aratron_LMSSA_Linjärmotorsystem_2020-1 (pdf)
Gå till produkten här.