Kategorier Senaste nytt
 • Stora driftstörningar i våra IT-system

  Just nu upplever vi stora störningar i våra IT-system till följd av ett cyberbrott mot moderbolaget Addtech den 30 oktober.

 • Vi ses väl på Elmia Subcontractor?

  Just nu laddar vi för fullt för Skandinaviens största industrievent som går av stapeln den 12-15 november i Jönköping.

 • Starkare tillsammans med HIWIN

  I mer än 25 år har vi på Aratron byggt upp ett gediget tekniskt kunnande inom linjära rörelser. Det betyder inte att vi har slagit oss till ro.

04 November 2019 |

Stora driftstörningar i våra IT-system

STORA STÖRNINGAR I VÅRA IT-SYSTEM
Just nu upplever vi stora störningar i våra IT-system till följd av ett cyberbrott mot moderbolaget Addtech den 30 oktober. Attacken är polisanmäld och under utredning. Vi har ännu ingen prognos om när vi är tillbaks igen i full skala. Saknar du information eller svar från oss eller har du någon fråga, så är du mer än välkommen att höra av dig till din kontaktperson på Aratron. Du hittar samtliga kontaktupppgifter här: https://www.aratron.se/sv/kontakta-oss/.

Ytterligare information om händelsen finns på www.addtech.se

WE ARE EXPERIENCING LARGE DISTURBANCES IN OUR IT SYSTEMS
We are experiencing major disruptions in our IT systems as a result of a cyber crime against our parent company Addtech on October 30. The attack is reported to the police and is under investigation. We do not yet have a forecast of when we will be back on full scale. If you are missing any information or answers from us or if there are any questions, you are more than welcome to contact your contact person at Aratron. You can find all contact details here: https://www.aratron.se/en/kontakta-oss/.

Further information about the IT-attach can be found at www.addtech.se

Aratrons mässmonter Elmia Subcontractor 2019
29 Oktober 2019 | Mässor

Vi ses väl på Elmia Subcontractor?

Just nu laddar vi för fullt för Skandinaviens största industrievent som går av stapeln den 12-15 november i Jönköping. Årets mässa tar ett helhetsgrepp om både dagsläget och framtiden tillsammans med närmare 1200 utställare från cirka 30 länder. Ta tillfället i akt att fylla på med massor av inspiration och kunskap i fyra mässhallar med gott om inspirationsarenor och ett digert scenprogram!

I vår monter dukar vi upp ett smörgåsbord med det allra senaste från vårt sortiment av komponenter och delsystem. Du kommer bland annat att kunna ta en titt på:

 • Linjärenheter
 • Motorer
 • Växlar
 • Skenstyrningar
 • Kulskruvar
 • Kuggremmar
 • Gasfjädrar
 • Kopplingar
 • Ställdon

Har du frågor om din applikation finns våra duktiga applikationsexperter självklart på plats under hela mässan.

Varmt välkommen till monter A09:24!

 

29 Oktober 2019 |

Starkare tillsammans med HIWIN

I mer än 25 år har vi på Aratron byggt upp ett gediget tekniskt kunnande inom linjära rörelser. Det betyder inte att vi har slagit oss till ro. Att ständigt utveckla och förbättra våra produkter är en självklar ingrediens för att vi ska ligga i teknisk framkant. Därför samarbetar vi till exempel med Hiwin som är en världsledande leverantör av rörelseteknik.

Storsatsning på FoU
Hiwins breda produktportfölj med komponenter av världsledande kvalitet täcker in behovet av kontrollerade rörelser till alla tänkbara applikationer, från små precisionsinstrument till stora maskiner. Sett till specifika produkter är de dessutom störst i världen på kulskruvar och näst störst inom skenstyrning.

Företaget grundades i Taichung i Taiwan 1989 och firar alltså 30-årsjubileum i år. Med över 5 400 medarbetare och en verksamhet över stora delar av världen omsätter de över 7 miljarder kronor.

Miljömedvetenhet, pålitlig kvalitet och höga ambitioner när det gäller forskning och utveckling är några av vår duktiga samarbetspartners styrkor. Patenten är många och varje år släpper Hiwin ett stort antal nya, innovativa produkter. Tack vare vårt nära samarbete och deras stora lyhördhet har vi kunnat tillgodose våra kunders specifika och unika behov av skräddarsydda produkter.

Grattis på 30-årsdagen önskar vi på Aratron!

Visa fler nyheter