Kategorier Senaste nytt
  • Sommar!

    Äntligen är det dags för lite ledighet för många av oss! Vi håller stängt under vecka 30, men i övrigt når du oss precis som vanligt.

  • Tack för er medverkan!

    Under mars månad genomförde vi, tillsammans med undersökningsföretaget TradeWell Insights AB, en mätning där vi bad våra kunder besvara frågor angående vårt samarbete och den kundupplevda kvaliteten.

  • Linjärmotorenhet LMSSA - komplett för snabb driftsättning!

    Nu introducerar vi LMSSA linjärmotorenheter från HIWIN Microsystem i Taiwan. Linjärmotorenheterna levereras som ett komplett linjärsystem, inklusive servodriver och kablage, vilket förenklar inbyggnaden och driftsättningen.

24 Juni 2020 | Aratron

Sommar!

Äntligen är det dags för lite ledighet för många av oss!

Vi kommer att ha sommarstängt under vecka 30, men i övrigt når du oss precis som vanligt.
Våra öppettider är måndag till torsdag 08.00 till 16.30 och fredag 08.00 till 15.00.

Ha nu en riktigt härlig sommar, så hörs och ses vi snart!

NKI 2020
12 Juni 2020 | Aratron

Tack för er medverkan!

Under mars månad genomförde vi, tillsammans med undersökningsföretaget TradeWell Insights AB, en mätning där vi bad våra kunder besvara frågor angående vårt samarbete och den kundupplevda kvaliteten. Vi vill här tacka er alla som har deltagit i undersökningen och med era synpunkter gett oss viktig information om hur vi kan bli en ännu bättre leverantör och samarbetspartner.

Vi kan sedan förra mätningen 2018 utläsa i resultatet att vi på 23 av 27 möjliga frågeställningar har höjt vårt betyg! Oerhört glädjande att läsa är våra kunders nöjdhet med vår tekniska kompetens kring produkter och applikationslösningar, vår kvalitet i det vi gör och levererar, samt att vi i mycket hög grad lever upp till förväntningarna. Summeringen av undersökningen ger oss fina 4,37 av möjliga 5,0 i betyg! Men, detta betyder såklart inte att vi kan slå oss till ro. Nu fortsätter vi vårt förbättringsarbete ytterligare, med ambitionen att vara bäst i klassen som leverantör och samarbetspartner – med 100% nöjda kunder!

Än en gång, ett stort tack till er alla som har medverkat i vår undersökning!

29 April 2020 | Aratron

Linjärmotorenhet LMSSA - komplett för snabb driftsättning!

Nu introducerar vi LMSSA linjärmotorenheter från HIWIN Microsystem i Taiwan. Linjärmotorenheterna levereras som ett komplett linjärsystem, inklusive servodriver och kablage, vilket förenklar inbyggnaden och driftsättningen.

LMSSA är ett mycket konkurrenskraftigt alternativ till andra liknande linjärenheter med mekaniska transmissionsöverföringar via kulskruvar eller kuggremmar. Med hastigheter upp till 5m/s och en repeternoggrannhet inom +/- 0.003mm och en lång livslängd, blir den totala kostnaden TCO (Total Cost of Ownership) mycket låg.

Kika på filmen om SSA linjärmotorenhet här:

 

eller ladda ner vårt produktblad Aratron_LMSSA_Linjärmotorsystem_2020-1 (pdf)
Gå till produkten här.

Visa fler nyheter