Kategorier Senaste nytt
20 Oktober 2017 | Aratron

Åter dags för Elmia Subcontractor 14-17 November. Vi ses väl ?

Aratron finns på sin ”vanliga” plats i A-hallen, A09:24. I år delar vi montern med vår leverantör Hiwin som visar sitt sortiment av kulskruvar, linjärlager, linjärenheter, servomotorer och drivelektronik. Några produktnyheter är kuggstångsmoduler, stegmotorer med encoder återkoppling och en stor nyhet för oss i år är vårt samarbete med Nidec gällande deras breda sortiment med växlar. Passa på att träffa våra produktspecialister och diskutera din applikation med oss. Klicka på bannern nedan för registrering och fri entré till mässan!

Hämta gratis entrébiljett, klicka nedan: 

 

Leantechnik ny leverantör
28 September 2017 | Kuggstångsenheter

Ökad satsning på automation med nya leverantören Leantechnik

Nu förstärker vi på Aratron vårt automationskoncept med fokus på kundanpassade systemlösningar och introducerar stolt en ny leverantör, tyska Leantechnik AG. Företaget grundades 1993, med parollen “Let’s develop new ideas”, och har sitt ursprung i den världsledande tyska bil- och fordonsindustrin.

Under åren har Leantechnik gjort sig kända för att ha ett stort utbud av extremt hållbara produkter, som är enkla att både serva och underhålla. Som leverantör till företag som Porsche, Bosch, BMW och ABB har Leantechniks produkter bevisat sin hållbarhet i de mest krävande applikationerna.

Användningsområdena är främst inom produktionslinjer med högfrekventa och synkroniserade rörelser. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra kunder ännu större möjligheter i det spännande automationssegmentet och säger välkommen till Leantechnik.

Se produkterna här

22 Augusti 2017 | Aratron

Robotbaserad Automation Elmia 12 september

Den 12 september finns vi representerade på heldagskonferensen Robotbaserad Automation, Elmia Jönköping.

Programmet innehåller experter på robotautomation som ger exempel ur användarens perspektiv, några framgångssagor från industriella företag som investerat i robotbaserad automation och trendspaning på flera framtida användningsområden. Här får du en unik överblick av potentialen och konkurrenskraften med robotiserad automation i mindre och medelstora företag. Se hela konferensprogrammet här https://www.elmia.se/Robotkonferens/program/

Konferensen anordnas av SWIRA (Swedish Industrial Robot Association) i samarbete med:
Tillväxtverket, FKG, Robotdalen, Elmia Automation 2018 och Svenska Automationsgruppen.

Visa fler nyheter