Kategorier Senaste nytt
  • Stolt Barnsupporter 2021

    Vi vill vara med och bidra till kampen mot barncancer och till ny hoppfull forskning. Därför är vi en stolt Barnsupporter 2021.

  • Linjärmotorenhet LMSSA - komplett för snabb driftsättning!

    Linjärmotorenhet LMSSA från HIWIN levereras som ett komplett linjärsystem, inklusive servodriver och kablage, vilket förenklar inbyggnad och driftsättning.

  • God Jul och Gott Nytt År!

    En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År vill vi önska dig när det nu är dags för lite välförtjänt helgledighet. Mellan den 28 och 30 december håller vi därmed stängt.

18 Januari 2021 | Aratron

Stolt Barnsupporter 2021

Aratron är sedan länge en stolt Barnsupporter genom att bidra till Barncancerfondens stora och viktiga arbete. Genom både stora och små bidrag kan vi alla vara med och hjälpa till att förebygga och bekämpa cancer hos barn – och se till att drabbade barn och deras föräldrar får den vård och det stöd de behöver. Vi är stolt Barnsupporter 2021!

https://www.barncancerfonden.se/barnsupporter/

05 Januari 2021 | Aratron

Linjärmotorenhet LMSSA - komplett för snabb driftsättning!

Linjärmotorenheter LMSSA från HIWIN Microsystem i Taiwan levereras som ett komplett linjärsystem, inklusive servodriver och kablage, vilket förenklar inbyggnaden och driftsättningen.

LMSSA är ett mycket konkurrenskraftigt alternativ till andra liknande linjärenheter med mekaniska transmissionsöverföringar via kulskruvar eller kuggremmar. Med hastigheter upp till 5m/s och en repeternoggrannhet inom +/- 0.003mm och en lång livslängd, blir den totala kostnaden TCO (Total Cost of Ownership) mycket låg.

Kika på filmen om SSA linjärmotorenhet här:

 

eller ladda ner vårt produktblad Aratron_LMSSA_Linjärmotorsystem_2020-1 (pdf)
Gå till produkten här.

17 December 2020 | Aratron

God Jul och Gott Nytt År!

En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År vill vi önska dig!

Ett väldigt annorlunda år är snart till ända. Med arbete från våra hemmakontor, kundbesök via digitala kanaler och uppkopplade kollegefikor, kan vi konstatera att vi lärt oss mycket detta år! Och vi har sett att vi vill, vi kan och vi gör. Att hitta nya vägar och lösningar när så krävs och att klara kriser väl (så som vi gjort under både IT-attacken som drabbade oss för ett år sedan och nu i pandemitider) visar att vi är ett företag som står väl rustade. Såväl med en stark, driftig och lojal personalstyrka som med trygga partners och kunder. Det känns riktigt bra!

Nu är det äntligen dags för lite ledighet och julfirande. Mellan den 28 och 30 december håller vi därmed stängt. I januari hittar du oss på två nya adresser, då vi dessutom avslutat året med flytt av såväl huvudkontor som vårt lager, produktion och förädling. Vårt nya huvudkontor ligger vackert vid Solna Strand och vårt lager, produktion och förädling huserar i stora, skräddarsydda lokaler i Järfälla. Vi ser verkligen fram emot att få visa dig runt så småningom. Våra nya adresser hittar du under Kontakta oss.

Återigen, en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Väl mött igen önskar vi på Aratron

Visa fler nyheter