Kategorier Senaste nytt
  • Linjärmotorenhet LMSSA - komplett för snabb driftsättning!

    Nu introducerar vi LMSSA linjärmotorenheter från HIWIN Microsystem i Taiwan. Linjärmotorenheterna levereras som ett komplett linjärsystem, inklusive servodriver och kablage, vilket förenklar inbyggnaden och driftsättningen.

  • Tillgänglighet och status med anledning av COVID-19

    Just nu är det mycket som är upp och ned i världen under pågående Corona-pandemi. Vi finns på plats! Läs mer om vår tillgänglighet och de åtgärder vi vidtagit med anledning av COVID-19.

  • Välkommen till Aratrongänget, Liban!

    Äntligen är Liban på plats hos oss och vi är superglada att hälsa honom välkommen! Liban, som kommer från en utbildning vid KTH Maskinteknik, tar plats som utesäljare inom ställrörelse och stärker vår organisation ytterligare. Varmt välkommen till oss och vi hoppas att du kommer att trivas fint!

29 April 2020 | Aratron

Linjärmotorenhet LMSSA - komplett för snabb driftsättning!

Nu introducerar vi LMSSA linjärmotorenheter från HIWIN Microsystem i Taiwan. Linjärmotorenheterna levereras som ett komplett linjärsystem, inklusive servodriver och kablage, vilket förenklar inbyggnaden och driftsättningen.

LMSSA är ett mycket konkurrenskraftigt alternativ till andra liknande linjärenheter med mekaniska transmissionsöverföringar via kulskruvar eller kuggremmar. Med hastigheter upp till 5m/s och en repeternoggrannhet inom +/- 0.003mm och en lång livslängd, blir den totala kostnaden TCO (Total Cost of Ownership) mycket låg.

Kika på filmen om SSA linjärmotorenhet här:

 

eller ladda ner vårt produktblad Aratron_LMSSA_Linjärmotorsystem_2020-1 (pdf)
Gå till produkten här.

07 April 2020 | Aratron

Tillgänglighet och status med anledning av COVID-19

Vi är på plats !

För oss på Aratron är det viktigt – inte minst i dagsläget – att skapa trygghet för samtliga våra medarbetare och samtidigt upprätthålla vår vanliga höga tillgänglighet och service till våra kunder. Vi arbetar utifrån den beredskapsplan som företaget implementerat och följer givetvis noga utvecklingen av Covid-19 och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi vill gärna informera lite kring vår status i dagsläget och de åtgärder som vi vidtagit;

Våra medarbetare är fullt tillgängliga via digitala kanaler från hemmakontor, vilket gör att kundbesök, supporttjänster och leverantörskontakter mm bedrivs i vanlig omfattning, men utan fysisk kontakt.

Vår produktion och förädling i Solna är igång med full bemanning och oförändrad styrka samt med ordinarie ledtider. Även vårt lager och vår logistik i Solna har full kapacitet och arbetar med normal drift.

Vi för en kontinuerlig dialog med våra leverantörer för att identifiera eventuella risker gällande materialtillgång. De flesta av våra leverantörer har sin produktion i full drift, vilket gör att vi inte påverkas i någon större omfattning av leveransproblem. Vi kan dock komma att behöva justera leveranstider och/eller delleverera lagda order, där eventuell leveranspåverkan från leverantör uppstår.

Uppdaterad information, om situationen förändras, publiceras i första hand här på vår hemsida.

Ps. Slå oss gärna en signal för ett online-möte! Tidseffektivt och trevligt (även om vi just nu har svårt att bjuda på mötesfika)!

På återhörande!

Omtänksamma hälsningar,
Aratron

25 Mars 2020 | Aratron

Välkommen till Aratrongänget, Liban!

Äntligen är Liban på plats hos oss och vi är superglada att hälsa honom välkommen! Liban, som kommer från en utbildning vid KTH Maskinteknik, tar plats som utesäljare inom ställrörelse och stärker vår organisation ytterligare.

Varmt välkommen till oss och vi hoppas att du kommer att trivas fint!

Visa fler nyheter