Kategorier Senaste nytt
22 Juni 2017 | Ställdon

Nytt modulärt ställdon från Mecvel, ALI3 XL

Italienska Mecvel har tagit fram ett nytt ställdon av sin populära ALI3-serie. Det nya är att denna är mycket enkel i sin uppbyggnad; en vindrutetorkarmotor med hög hastighet, 3st skruvar och ett kolvstångspaket. Det gör att man får ett ställdon med kraft upp till 6000N med hög hastighet till ett attraktivt pris och snabb leverans. Finns med en hel del tillval, se Produktblad ALI3 XL.

22 Juni 2017 | Kopplingar

Tyska Mayr utökar sitt standardprogram av axelkopplingar

Mayr® power transmission, ett av världens ledande företag inom mekanisk kraftöverföring , erbjuder en bred produktportfölj med olika stålbälg-, elastomer- och diskpaketskopplingar i sitt sortiment. Nyligen utökade företaget sitt standardmodulsystem med flera nya navkonstruktioner. Med ett stort utbud av servokopplingar, korta leveranstider och gynnsamma priser kan man tillgodose de flesta drifter. Kontakta vår produktspecialist Urban Grimlund, 08-4041633, [email protected] för mer information. Informationsblad Mayr Powertransmission

13 April 2017 | Aratron

Ny leverantör av kullänkar och länkaxlar

Mario Ferri är ett italienskt familjeföretag som tillverkar kullänkar, länkaxlar och korslänkar. Med dessa kan du ta upp vinkel avvikelser mellan två axlar, med 1st upp till 45° och dubbel upp till 90°. Finns i diameter från 16-95mm (hål axel 6-50mm) och i stål, rostfritt och ytbehandlat. Beroende på kraftöverföring och hastighet finns glid- eller nållagrade att tillgå.

Visa fler nyheter