Kategorier Senaste nytt
  • Snart går flyttlasset!

    Nu händer det grejor på Aratron! Under december går flyttlasset. Då flyttar vi till vårt nya, stiliga huvudkontor, men även vårt lager och vår produktion flyttar till nya skräddarsydda lokaler!

  • Nu släpper vi nya kuggremmen AT8 från BRECO

    AT8 är en ny medlem i BRECOFLEXmove-familjen - en tålig och slitstark polyuretankuggrem i ändlösa längder med unik profil.

  • Sommar!

    Äntligen är det dags för lite ledighet för många av oss! Vi håller stängt under vecka 30, men i övrigt når du oss precis som vanligt.

29 September 2020 | Aratron

Snart går flyttlasset!

Nu händer det grejor på Aratron!

I slutet av året tar vi ett spännande steg in i framtiden – då går vårt stora flyttlass till nya lokaler! Vårt nya, fina huvudkontor ligger vid vattnet i Solna Strand, ett stenkast från vårt nuvarande kontor så vi är redan hemmastadda i omgivningarna.

Men inte nog med det! Efter 10 år med outsourcad lagerverksamhet, tar vi nu över lager och logistik i egen regi igen, i ett led att ytterligare säkerställa korta ledtider, leveranssäkerhet och effektiva leveransflöden för våra kunder. Därmed flyttar vi vårt lager samt vår produktion och förädling till nya, skräddarsydda lokaler i Järfälla.

Våra nya adresser blir (OBS! Gäller från december, exakt datum kommer att anges här på vår hemsida):

Besöks- och postadress till vårt huvudkontor:
Aratron AB
Solna Strandväg 78, 4tr
171 54 SOLNA

Adress till Aratrons lager, logistik och produktion:
Aratron AB
Lager, logistik och produktion
Bruttovägen 9
175 43 JÄRFÄLLA

När vi är på plats hoppas vi att du vill komma förbi för en rundvandring hos oss!

Väl mött!