Kategorier Senaste nytt
  • Växla upp med vinkelväxlar från Nidec Graessner

    Med växlar från Nidec Graessner får du en dynamisk och kraftfull servomotorlösning. Med 65 års erfarenhet inom området levererar man idag växlar i världsklass, med hög precision och prestanda - och för alla typer av drifter och utväxlingar.

  • Möt vår platschef Lidia!

    Sedan årsskiftet är Aratrons lagerverksamhet och mekaniska verkstad med produktion och förädling på plats i de nya, skräddarsydda lokalerna i Järfälla. Lär känna vår platschef Lidia Cifuentes Johansson lite närmare.

  • Välkommen till Aratron, Anders!

    Vi har glädjen att hälsa Anders Malm välkommen till oss! Med en gedigen erfarenhet från B2B-försäljning och affärsutveckling inom industriautomationsbranschen, kommer Anders arbeta med teknisk försäljning och som produktchef, främst inom linjärmekanik och automation som är hans huvudområde.

18 Januari 2021 | Aratron

Stolt Barnsupporter 2021

Aratron är sedan länge en stolt Barnsupporter genom att bidra till Barncancerfondens stora och viktiga arbete. Genom både stora och små bidrag kan vi alla vara med och hjälpa till att förebygga och bekämpa cancer hos barn – och se till att drabbade barn och deras föräldrar får den vård och det stöd de behöver. Vi är stolt Barnsupporter 2021!

https://www.barncancerfonden.se/barnsupporter/