Kategorier Senaste nytt
  • Växla upp med vinkelväxlar från Nidec Graessner

    Med växlar från Nidec Graessner får du en dynamisk och kraftfull servomotorlösning. Med 65 års erfarenhet inom området levererar man idag växlar i världsklass, med hög precision och prestanda - och för alla typer av drifter och utväxlingar.

  • Möt vår platschef Lidia!

    Sedan årsskiftet är Aratrons lagerverksamhet och mekaniska verkstad med produktion och förädling på plats i de nya, skräddarsydda lokalerna i Järfälla. Lär känna vår platschef Lidia Cifuentes Johansson lite närmare.

  • Välkommen till Aratron, Anders!

    Vi har glädjen att hälsa Anders Malm välkommen till oss! Med en gedigen erfarenhet från B2B-försäljning och affärsutveckling inom industriautomationsbranschen, kommer Anders arbeta med teknisk försäljning och som produktchef, främst inom linjärmekanik och automation som är hans huvudområde.

08 Mars 2021 | Aratron

Välkommen till Aratron, Anders!

Grattis till oss!

Vi har nämligen glädjen att hälsa Anders Malm välkommen till Aratron! Anders, med en gedigen erfarenhet från B2B-försäljning och affärsutveckling inom industriautomationsbranschen, kommer senast från en tjänst som Sales Manager Norden på danska OnRobot. Med erfarenhet från bl a Bosch Rexroth, Schunk, THK och OnRobot har han de senaste 20 åren arbetat med teknisk försäljning och innehaft flera olika roller med ansvar för komponent- och systemförsäljning av automationsprodukter för industri och OEM kunder samt som försäljningschef med ansvar för den nordiska marknaden. På Aratron kommer Anders arbeta med teknisk försäljning och som produktchef, med produkter främst inom linjärmekanik och automation som är hans huvudområde.

Vad var det som lockar dig till Aratron?
Jag är intresserad av att arbeta för ett framgångsrikt företag som Aratron, innovativt och ledande inom sin bransch. Ett företag med tydliga visioner och värderingar och som verkar nära kunden och marknaden.

För att lära känna dig – hur beskriver du dig då?
Jag har ett stort teknikintresse och ett engagerat och kundfokuserat arbetssätt. Tycker om att resa och är intresserad av möten med nya människor och kulturer. Det är nog därför jag trivs så bra med att arbeta med försäljning. På min fritid försöker jag hålla mig i form och åker gärna skidor när det finns snö. På sommarhalvåret tillbringar jag mycket tid ute i Stockholms skärgård, där jag gärna snickrar på gamla byggnader och bryggor. En sväng med båten och ett bad i ytterskärgården blir det gärna också!

Kul att ha dig hos oss på Aratron, Anders!
Hjärtligt välkommen!

Kontakta Anders
Kontakta Anders Malm