skruvdomkrafter aratron

Tryckande och dragande skruvdomkrafter med el-, luft- eller hydraulmotorer

Skruvdomkraftens grundfunktion har inte förändrats nämnvärt på 100 år. Däremot har produkten i sig utvecklats och finns i en mängd olika utföranden, från skruvdomkrafter små som kaffekoppar till modeller som klarar 250 ton och kan lyfta skepp. Hos oss hittar du domkrafter med olika slaglängd och utväxling samt en mängd olika tillbehör och tillval såsom topplattor, skruvskydd, växellådor och motorer.

Vi erbjuder dig kundanpassade lösningar och levererar kompletta, monterade system till motor, växel, axlar och kopplingar.

För tung industri och höga miljökrav

Våra skruvdomkrafter har en tyst, tålig och självhämmande konstruktion och är avsedda för stora laster i exempelvis stål- och pappersmaskiner, plattformar och dammluckor. De är också särskilt väl lämpade för industrier med höga miljökrav. Tack vare den helt mekaniska konstruktionen erbjuder domkraften ett miljövänligt alternativ till hydralcylindrar med miljöfarliga kemikalier och oljor.

Välj rostfritt vid krävande miljöer

Alla våra domkrafter kan beställas i rostfritt utförande, för tuffa miljöer som i sjöfart och på pappersbruk.

Reservdelar

Hos oss kan du alltid köpa reservdelar som till exempel muttrar och växeldrev. Vi har även reservdelar till äldre modeller.