Jag har en fråga

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig senast närmaste arbetsdag. Du behöver absolut inte fylla i alla fält, men tänk på att ju mer specifik du är om ditt ärende, desto enklare för oss är det att utse rätt kontaktperson till dig.
  • Section Break

Dela länk

Kopiera länken nedan för att dela den aktuella produkten.

Profilsystem

Profilsystem är lämpligt där stativet skall innehålla tex skydd eller vara uppfästning av andra delar i den färdiga maskinen.

Profilerna från Rose+Krieger spar mycket funderande då systemet bygger endast på kapade strävor som sedan monteras ihop utan någon borrning, fräsning eller gängning. Systemet blir därför väldigt enkelt att bygga samman då inga andra specifikationer än längder erfordras en ren stycklista med andra ord!

Standardförbindningarna sitter dolda i T-spåren och lämnar dessutom spåren fria ända in i hörnet för montage av andra detaljer.

Leverantörer

Förbindningsteknik

Gemensamt för BLOCAN-systemet är att du varken behöver borra eller svetsa samman konstruktionen.

Montering kan ske på flera sätt, med färdiga hörnelement, dolda i spårfickor på profilen (flänsmontering) eller utanpåliggande vinklar. Oavsett val av förbindning, behövs ingen bearbetning och profilerna är låsta mot vridning. En enkel montering med vanliga verktyg som insexsnyckel och skruvmejsel räcker.

Profiler

Ca 110 varianter.

15 x 40 – 320 x 320 mm
Hel längd L=6000 mm (kapning kan tillhandahållas av Aratron).

Tillbehör

Ett stort urval av tillbehör

Ändstycken, metall eller plast
Vinkelfästen
Inskjutsmuttrar
Plastlister
Maskinfötter
Fundament
Gångjärn
Skjutdörr