skenstyrningar aratron

Lätt och smidigt skenstyrning med kompakt och stark lagring

Skenstyrningar används för att förflytta till exempel verktygsmaskiner eller olika typer av hanteringsutrustning med låg friktion för en energisnål lösning. Våra skenstyrningar har en kompakt och stark lagring för förflyttning i precisa och linjära rörelser. Skenstyrningar är ofta en prisvärd lösning jämfört med alternativen.

Snabb leverans från eget lager

Vi lagerhåller ett brett standardsortiment till förmånliga priser och kan snabbt leverera skenstyrningar enligt kundernas önskemål. Du får kundanpassade lösningar i vår verkstad. Vi kapar skenor till rätt längd efter kundens behov och monterar lager. Vi kan även tillgodose många olika typer av behov och önskemål kring förspänning, påmonterade smörjtankar eller andra tillbehör som skyddar skenan. Våra skenstyrningar kan kombineras med kulskruvar för att öka användningsområdena ytterligare.

Lång erfarenhet och applikationskunnande

Aratron har 25 års samlad erfarenhet och ett gediget tekniskt kunnande inom skenstyrningar. Vi är experter på applikationer och tillhandahåller kundsupport med högt tekniskt kunnande samt givetvis även all teknisk dokumentation och nödvändiga CAD-filer för att du ska kunna göra egna ritningar.