Senaste nytt
  • Tack Elsa och Noa!

    Så var det dags att tacka av våra fantastiska Tekniksprångspraktikanter, tillika nybakta robotprogrammerare efter vårens praktik hos Aratron. Snyggt jobbat Elsa och Noa!

  • Följ oss på LinkedIn!

    Följ oss på LinkedIn för senaste nytt inom linjärsystem, transmission, automation och kundanpassade systemlösningar. Det är här vi sätter dina tankar i rörelse!

  • Energibesparing på upp till 80% med innovativa BRECOroll

    BRECOroll är en innovativ polyuretankuggrem med integrerade rullar direkt i kuggarna - idealisk för materialtransport!

NKI 2020
12 Juni 2020 | Aratron

Tack för er medverkan!

Under mars månad genomförde vi, tillsammans med undersökningsföretaget TradeWell Insights AB, en mätning där vi bad våra kunder besvara frågor angående vårt samarbete och den kundupplevda kvaliteten. Vi vill här tacka er alla som har deltagit i undersökningen och med era synpunkter gett oss viktig information om hur vi kan bli en ännu bättre leverantör och samarbetspartner.

Vi kan sedan förra mätningen 2018 utläsa i resultatet att vi på 23 av 27 möjliga frågeställningar har höjt vårt betyg! Oerhört glädjande att läsa är våra kunders nöjdhet med vår tekniska kompetens kring produkter och applikationslösningar, vår kvalitet i det vi gör och levererar, samt att vi i mycket hög grad lever upp till förväntningarna. Summeringen av undersökningen ger oss fina 4,37 av möjliga 5,0 i betyg! Men, detta betyder såklart inte att vi kan slå oss till ro. Nu fortsätter vi vårt förbättringsarbete ytterligare, med ambitionen att vara bäst i klassen som leverantör och samarbetspartner – med 100% nöjda kunder!

Än en gång, ett stort tack till er alla som har medverkat i vår undersökning!