Senaste nytt
  • Vi är stolt barnsupporter!

    Vi är stolt barnsupporter! Med såväl små som stora bidrag till barncancerfonden kan vi alla vara med och hjälpa till att förebygga och bekämpa cancer hos barn. Var med i kampen du också!

  • Linjärenheter HX från Hiwin

    HIWIN Mikrosystem sätter nya design- och kvalitetsstandarder för linjärenheter med kuggremsdrift, kulskruvsdrift eller linjärmotordrift.

  • Kom och träffa oss på Elmia Automation!

    Kom och hälsa på oss under Elmia Automation, 14-17 maj 2024. Vi ses i monter D01:31!

22 Augusti 2023 | Aratron

Stort tack för er medverkan!

Under maj/juni genomförde vi, tillsammans med undersökningsföretaget Hubbster, en mätning där vi bad våra kunder besvara frågor angående vårt samarbete och den kundupplevda kvaliteten. Vi vill varmt tacka er alla som har deltagit i undersökningen och med era synpunkter gett oss viktig information om hur vi kan bli en ännu bättre leverantör och samarbetspartner.

Oerhört glädjande att läsa är våra kunders nöjdhet med vår tekniska kompetens kring produkter och applikationslösningar och vår kvalitet i det vi gör och levererar. Men, detta betyder såklart inte att vi kan slå oss till ro! Nu fortsätter vi vårt förbättringsarbete ytterligare, med ambitionen att vara bäst i klassen som leverantör och samarbetspartner – med 100% nöjda kunder!

Än en gång, ett stort tack till er alla som har medverkat i vår undersökning – och därmed även bidragit till ett fint stöd till Barncancerfonden som vi utlovade!