Senaste nytt
  • Tack Elsa och Noa!

    Så var det dags att tacka av våra fantastiska Tekniksprångspraktikanter, tillika nybakta robotprogrammerare efter vårens praktik hos Aratron. Snyggt jobbat Elsa och Noa!

  • Följ oss på LinkedIn!

    Följ oss på LinkedIn för senaste nytt inom linjärsystem, transmission, automation och kundanpassade systemlösningar. Det är här vi sätter dina tankar i rörelse!

  • Energibesparing på upp till 80% med innovativa BRECOroll

    BRECOroll är en innovativ polyuretankuggrem med integrerade rullar direkt i kuggarna - idealisk för materialtransport!

07 April 2020 | Aratron

Tillgänglighet och status med anledning av COVID-19

Vi är på plats !

För oss på Aratron är det viktigt – inte minst i dagsläget – att skapa trygghet för samtliga våra medarbetare och samtidigt upprätthålla vår vanliga höga tillgänglighet och service till våra kunder. Vi arbetar utifrån den beredskapsplan som företaget implementerat och följer givetvis noga utvecklingen av Covid-19 och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi vill gärna informera lite kring vår status i dagsläget och de åtgärder som vi vidtagit;

Våra medarbetare är fullt tillgängliga via digitala kanaler från hemmakontor, vilket gör att kundbesök, supporttjänster och leverantörskontakter mm bedrivs i vanlig omfattning, men utan fysisk kontakt.

Vår produktion och förädling i Solna är igång med full bemanning och oförändrad styrka samt med ordinarie ledtider. Även vårt lager och vår logistik i Solna har full kapacitet och arbetar med normal drift.

Vi för en kontinuerlig dialog med våra leverantörer för att identifiera eventuella risker gällande materialtillgång. De flesta av våra leverantörer har sin produktion i full drift, vilket gör att vi inte påverkas i någon större omfattning av leveransproblem. Vi kan dock komma att behöva justera leveranstider och/eller delleverera lagda order, där eventuell leveranspåverkan från leverantör uppstår.

Uppdaterad information, om situationen förändras, publiceras i första hand här på vår hemsida.

Ps. Slå oss gärna en signal för ett online-möte! Tidseffektivt och trevligt (även om vi just nu har svårt att bjuda på mötesfika)!

På återhörande!

Omtänksamma hälsningar,
Aratron