Senaste nytt
  • Stort tack för Din medverkan!

    Stort tack för din medverkan vid vår kundnöjdhetsmätning som vi nyligen genomfört!

  • Välkomna till oss, Håkan och Linus!

    Nu händer det mycket roligt på Aratron och vi har glädjen att få välkomna inte mindre än två nya kollegor till oss - Håkan Rosdahl och Linus Storm! Välkomna till oss!

  • Glad sommar önskar vi er alla!

    En riktigt härlig sommar önskar vi alla våra kunder, leverantörer, partners och medarbetare!

07 April 2020 | Aratron

Tillgänglighet och status med anledning av COVID-19

Vi är på plats !

För oss på Aratron är det viktigt – inte minst i dagsläget – att skapa trygghet för samtliga våra medarbetare och samtidigt upprätthålla vår vanliga höga tillgänglighet och service till våra kunder. Vi arbetar utifrån den beredskapsplan som företaget implementerat och följer givetvis noga utvecklingen av Covid-19 och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi vill gärna informera lite kring vår status i dagsläget och de åtgärder som vi vidtagit;

Våra medarbetare är fullt tillgängliga via digitala kanaler från hemmakontor, vilket gör att kundbesök, supporttjänster och leverantörskontakter mm bedrivs i vanlig omfattning, men utan fysisk kontakt.

Vår produktion och förädling i Solna är igång med full bemanning och oförändrad styrka samt med ordinarie ledtider. Även vårt lager och vår logistik i Solna har full kapacitet och arbetar med normal drift.

Vi för en kontinuerlig dialog med våra leverantörer för att identifiera eventuella risker gällande materialtillgång. De flesta av våra leverantörer har sin produktion i full drift, vilket gör att vi inte påverkas i någon större omfattning av leveransproblem. Vi kan dock komma att behöva justera leveranstider och/eller delleverera lagda order, där eventuell leveranspåverkan från leverantör uppstår.

Uppdaterad information, om situationen förändras, publiceras i första hand här på vår hemsida.

Ps. Slå oss gärna en signal för ett online-möte! Tidseffektivt och trevligt (även om vi just nu har svårt att bjuda på mötesfika)!

På återhörande!

Omtänksamma hälsningar,
Aratron