Senaste nytt
  • Stort tack för Din medverkan!

    Stort tack för din medverkan vid vår kundnöjdhetsmätning som vi nyligen genomfört!

  • Välkomna till oss, Håkan och Linus!

    Nu händer det mycket roligt på Aratron och vi har glädjen att få välkomna inte mindre än två nya kollegor till oss - Håkan Rosdahl och Linus Storm! Välkomna till oss!

  • Glad sommar önskar vi er alla!

    En riktigt härlig sommar önskar vi alla våra kunder, leverantörer, partners och medarbetare!

26 Juni 2024 | Aratron

Välkomna till oss, Håkan och Linus!

Nu händer det mycket roligt på Aratron och vi har glädjen att få välkomna inte mindre än två nya kollegor till oss!

Välkommen Håkan Rosdahl och Linus Storm! Både Håkan och Linus har många års erfarenhet från branschen när de nu kommer till oss och axlar rollen som säljingenjörer, med region Syd som geografisk utgångspunkt. Låt oss lära känna er lite bättre!

Först ut, du Håkan – berätta lite vem du är!
Jag heter Håkan Rosdahl och bor i Tenhult utanför Jönköping tillsammans med min fru och tre barn. Jag kommer senast från en säljroll inom robotik på ABB, men har även haft roller som maskinbyggare, inköpare och projektledare.

Vad hittar du på när du inte är på jobbet?
Jag och hela min familj älskar att resa, så det gör vi gärna så fort vi får möjlighet. Jag har också ett riktigt roligt garageprojekt igång – en caféracer (motorcykel) som får mycket tid just nu. Där hittar man mig gärna på kvällen! Annars pysslar jag gärna med lite av varje, bland annat designar och konstruerar jag 3D-printade prylar.

Vad ser du fram emot att ta tag i på Aratron?
Nu ser jag fram emot att få använda mina tidigare kunskaper inom automation och hjälpa kunderna vidare med Aratrons väldigt spännande utbud av fina produkter och lösningar.


Hallå Linus, nu vill vi lära känna dig också lite bättre! Berätta lite om dig själv.
Jag heter Linus Storm och är 28 år. Jag är östgöte från början, men bor sedan länge i Tranås. Jag har de senaste fem åren arbetat som distriktsansvarig säljare på OEM Motor, där stort fokus legat på transmissionsområdet.

Vad brinner du för på fritiden?
Jag brinner för bilar och motorsport! Har tidigare ägnat mig åt cross under många år, men numer blir det mest bilar. Så allt som oftast hittar man mig i garaget på min lediga tid.

Och när du nu kommit till oss på Aratron, vad ser du mest fram emot?
Jag tycker det ska bli riktigt kul att sätta händerna i nya kundprojekt! Att hitta en optimal lösning utifrån ett kundbehov, som utvecklar både kunden, mig själv och företaget är otroligt kul! Ser fram emot att komma ut till kunderna nu!

Tack till er båda två – och återigen, riktigt varmt välkomna till oss på Aratron!