Jag har en fråga

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig senast närmaste arbetsdag. Du behöver absolut inte fylla i alla fält, men tänk på att ju mer specifik du är om ditt ärende, desto enklare för oss är det att utse rätt kontaktperson till dig.

  • Section Break

Dela länk

Kopiera länken nedan för att dela den aktuella produkten

Klammer

Klammersystem används oftast till där en funktionsmodul ska fästas upp t ex märkutrustning, kamera, fixerande stopp eller styrkanter etc.

Klammersystem är ett mycket rationellt sätt att sätta samman ett stativ eller en upphängningsanordning för någon form av utrustning där man mycket enkelt vill kunna lossa, flytta och justera läge i både längd/höjd och vinkel. Kännetecknande är en mycket hög stabilitet. Rören man nyttjar är oftast runda precisionsstålrör.

Systemet kan kombineras med de enklare ställenheterna av modell E… där även tillbehör som räknare kan ge produktionspersonal möjlighet till enkla och säkra riggningar för formatomställningar.

Leverantörer

Industriform

Gjuten aluminiumklammer i s k sluten version (klammern skjuts på röret).

Vanligaste typen i ett kompakt och stabilt utförande. För rör och fyrkantsprofiler.

Blockform

Precis som namnet anger, utseende mer fyrkantig i blockform.

Delbar i två halvor vilket medger enkel eftermontering/demontering. För rör och fyrkants profiler.

Rostfri klammer

Rostfria klammer i industriutförande. Finns i storlekarna Ø12, 14, 16 och 18 mm.

Monitorfäste

RK Rose + Krieger har tagit fram ett monitorfäste för industriellt syfte.

Den är avsedd att användas för VESA-75/100 infästning av monitorer, touch-paneler, operatörspaneler etc. Kan ställas in steglöst i alla riktningar och klarar belastning upp till 25kg.

Itas

Komplett trappsystem med trappsteg, rör och vinklar.

Forma din egen trappa/plattform med räcke och bygg ihop den likt IKEA. Detta system är mycket lämpligt att använda för att kunna vara flexibel och ändra, utöka eller demontera i efterhand. Vid export av större maskiner med en tillhörande plattform eller trappa kan du leverera den i ett ”platt” paket med färdigkapade längder.

Rör och stänger

Stålrör från Ø12–80 mm, färdigkapade eller i hela längder.

Fyrkantsrör i stål 20–80 mm, färdigkapade eller i hela längder. Aluminiumrör Ø 12–60 mm, färdigkapade eller i hela längder. Fyrkantör i aluminium 20–60 mm, färdigkapade eller i hela längder.

Tillbehör

Vred
Lackerat utförande
Rostfritt
Hylsor
Trapptillbehör