Jag har en fråga

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig senast närmaste arbetsdag. Du behöver absolut inte fylla i alla fält, men tänk på att ju mer specifik du är om ditt ärende, desto enklare för oss är det att utse rätt kontaktperson till dig.

  • Section Break

Dela länk

Kopiera länken nedan för att dela den aktuella produkten

Spiralspåriga kopplingar

Flexibel koppling för många användningsområden. Låg lagerpåkänning och relativt höga vridmoment på upp till 140 Nm. Klarar upp till 30000 rpm i balanserat utförande.

Leverantörer
HUCO logotype

Multi-Beam

Multi-Beam kompenserar lätt alla kombinationer av axiella rörelser samt vinkel- och parallellitetsfel.

Den 3-spåriga designen kan överföra högre vridmoment och ger betydligt mindre förvridning jämfört med enspåriga axelkopplingar. Tillverkas som standard i tre olika material: rostfritt stål, aluminium och acetal. För axeldiametrar från 1 till 38 mm.

 

Single-Beam

Är en lite enklare och billigare koppling

Som används där mindre krav på vridstyvhet och mindre känsliga lager används än vad Multi-Beam kopplingen är avsedd för.

Step-Beam

De radiala slitsarna ger en kombination av god vridstyvhet/böjlighet.

Huco Step-Beam är gjuten av plastmaterial som tål upp till 150°C. Den är lätt med lågt masströghetsmoment, elektriskt isolerande, icke rostande samt kostnadseffektiv att producera. Priset blir därför attraktivt. Kopplingstypen används med fördel till produkter som tillverkas i stora serier med hög prioritering av lågt pris.