Jag har en fråga

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig senast närmaste arbetsdag. Du behöver absolut inte fylla i alla fält, men tänk på att ju mer specifik du är om ditt ärende, desto enklare för oss är det att utse rätt kontaktperson till dig.

  • Section Break

Dela länk

Kopiera länken nedan för att dela den aktuella produkten

Kuggremshjul

Kuggremshjul i egen verkstad

Vi har tillverkat kuggremshjul enligt kundritningar i över 30 år. Antingen så gör ni ritningarna själva eller med hjälp av vår kuggremshjulskonfigurator där ni får ut färdig CAD-ritning i valfritt format. Vi hjälper gärna till i ett tidigt stadium för att optimera funktionen i applikationen och därigenom nå lägre slutkostnader. Vi kan till exempel anpassa axelhål och kilspår för att passa befintlig utrustning.  Vi kan tillverka kuggremshjul i olika material som plast, stål, rostfritt, aluminium och mässing. Kuggremshjulen kan också ytbehandlas för större motståndskraft mot yttre påverkan. Vi tillverkar både enstaka prototyper och hela serier. Se hur vi tillverkar kuggremshjulen i Järfälla.

Expresservice för snabba behov

När det gäller prototyptillverkning och mindre kvantiteter har vår expresservice blivit mycket populär då du kan få ner ledtiden till så lite som 5 arbetsdagar. Kontakta vår säljorganisation för mer information om expresstjänsten.

Kuggremshjul standard

Vi har ett omfattande lager av kuggremshjul i en mängd olika varianter att välja på. I vårt standardsortiment har vi exempelvis kuggremshjul med eller utan gavlar, med förborrat axelhål. Vid omfattande bearbetningar eller större antal rekommenderar vi tillverkning enligt ritning.

Leverantörer

Kuggremshjul enl. ritning

Vi har tillverkat kuggremshjul enligt kundritningar i över 30 år.

Antingen så gör ni ritningarna själva eller med hjälp av vår kuggremshjulkonfigurator där ni får ut färdig 3D-modell i valfritt CAD-format. Vi hjälper gärna till i ett tidigt stadium för att optimera funktionen i applikationen och därigenom nå lägre slutkostnader.

Kuggremshjul - Självstyrande

Självstyrande kuggremmar med tillhörande kuggremshjul används när man av olika anledningar inte vill eller kan ha gavlar på kuggremshjulen.

Kuggremshjul - Gavelplacering

Kuggremmarna måste föras så att de inte löper av åt sidan. Styrningen sker i regel med gavlar på kuggremshjulen eller spännrullen. Alternativ till gavlar är att använda sig av en självstyrande kuggrem.