Innovativa och unika kuggstångsenheter

Ett flexibelt system med många kombinationsmöjligheter

Leantechnik AG erbjuder ett innovativt och unikt system som innehåller det bästa av flera världar. Ett flexibelt modulsystem med en serie kuggstångsenheter med integrerade kuggstänger och linjärlager. Linjärlager finns i två utföranden med antingen rullskenstyrning eller glidlagerstyrning som man kan kombinera ihop för att synkronisera rörelser med elektrisk, hydraulisk eller pneumatisk drivteknik beroende på det aktuella applikationsbehovet.

Kombinationsmöjligheterna för att synkronisera rörelser är nästan oändliga och systemen används idag främst inom Bil & Fordonsindustrin för krävande applikationer inom lyft & materialhantering.

Ursprung i bil och fordonsindustrin

Företaget Leantechnik AG har sitt ursprung från Bil & Fordonsindustrin där även de flesta referenserna finns idag. Typiska användningsområden finns inom produktionslinjer med högfrekventa, synkroniserade rörelser med höga krav på hållbara komponenter som är enkla att serva och underhålla. Leantechnik produkterna är extremt robusta, servicevänliga och har under lång tid bevisat sin hållbarhet i de mest krävande applikationerna.

Stora möjligheter med Leantechnik

  • Kuggstångsenheter Produktöversikt

    Ett flexibelt modulsystem av kuggstångsenheter med integrerade kuggstänger och linjärlager.

  • Kuggstångsdrifter

    Gambini Meccanica grundades 1978 och har specialiserat sig främst på tillverkning av transmissions delar.
    Gambini Meccanica har högkvalificerad personal för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar på de mest komplexa krav som varje kund har.