Jag har en fråga

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig senast närmaste arbetsdag. Du behöver absolut inte fylla i alla fält, men tänk på att ju mer specifik du är om ditt ärende, desto enklare för oss är det att utse rätt kontaktperson till dig.
  • Section Break

Dela länk

Kopiera länken nedan för att dela den aktuella produkten

Linjärskenor

Rullformade skenor och linjärlagringar med kulhållare eller lagringshjul. Varianter som kan kompensera för vinkel- och höjdavvikelser i inbyggnaden. Färdiga vagnar i olika utföranden, alternativt kan lagringshjul köpas lösa för egna konstruktioner.

Rostfria alternativ finns.

Kontakta Aratron för mer information

Leverantörer

LAZ

Rullformad profil med vagnar i lågt utförande. Rullar, centriska eller excentriska kan
även köpas lösa för egna vagnlösningar.
Storlekar 26 eller 40 mm.

Rostfria profiler (LAX), vagnar och rullar som alternativ.

ML

Rullformad och nitrerhärdad, rostskyddad profil. Vagnar i två olika bygghöjder, låg eller hög, samt tre olika längder. Rullar, centriska eller excentriska, kan även köpas lösa för egna vagnlösningar.

Storlekar 28 eller 43 mm.

Rostfria vagnar och rullar som alternativ.

MR

Rullformad och nitrerhärdad, rostskyddad profil. Vagnar i tre olika utföranden och tre olika längder. Rullarna finns i tre olika grundutföranden för kompensation av parallell-och/eller höjdfel som gör att kraven på monteringsytorna minskar. Rullar, centriska eller excentriska kan även köpas lösa för egna vagnlösningar.

Storlekar 18 , 28 eller 43 mm.

Rostfria vagnar och rullar som alternativ.

FXR

Rullformad och nitrerhärdad rostskyddad profil. Färdiga vagnar eller lösa rullar. Rullarna finns i tre olika grundutföranden för kompensation av parallell- och/eller höjdfel som gör att kraven på monteringsytorna minskar.

Storlekar 43 eller 63 mm.

Rostfria rullar som alternativ.

SF

Rullformad nitrerhärdad, rostskyddad profil. Vagnar med kulhållare. Höga bärighetstal. Valfri längd på rörlig släde och kulhållare

Storlekar 28 eller 43 mm.

Rostfria kulor och kulhållare (SFX) som alternativ.

Rullar R, L, P

Lösa rullar för MR, FXR, ML, LA skenprofiler.

För egendesignade åkvagnar/monteringsplattor med valfritt antal rullar, eller som reservdelar.