Dynamisk glappfri drift med mycket hög precision

Klarar stora axiella och momentbelastningar

Momentmotorer ”rotationsbord” eliminerar helt behovet av mekaniska växlar och kopplingar. Drifterna blir mycket kompakta och livslängden avsevärt längre. Motorerna har inbyggda precisionslager som möjliggör stora belastningar och momentlaster direkt på motoraxel. Hålaxelutförande innebär stora möjligheter att dra fram olika typer av media genom motoraxel.

Brett utbud

Hiwin erbjuder ett stort utbud av momentmotorer i olika storlekar som tillsammans med Hiwin servoförstärkare typ D1N ger kompletta nyckelfärdiga lösningar som är enkla att installera och driftsätta.

  • Låg bygghöjd

    DMN kompakta serie med rotationsbord erbjuder en hög noggrannhet genom inbyggda precisionslager och optisk enkoder.

  • Inre rotor

    DMS rotationsbord är kompletta rotationsenheter redo för snabb installation. Den extremt styva kopplingen i kombination med en kvalitets servoförstärkare erbjuder en enastående jämn och fin motorkontroll.

  • Yttre rotor

    DMY rotatationsbord har inbyggd absolutenkoder och lämplig för högdynamiska rörelser med stora moment ock krav på hög precision. Med en roterande yttre struktur är denna serie mer skyddande och passande för applikationer i mer krävande miljöer.