Jag har en fråga

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig senast närmaste arbetsdag. Du behöver absolut inte fylla i alla fält, men tänk på att ju mer specifik du är om ditt ärende, desto enklare för oss är det att utse rätt kontaktperson till dig.

  • Section Break

Dela länk

Kopiera länken nedan för att dela den aktuella produkten

Cykloidväxlar

Cykloidväxlar ger en mycket hög noggrannhet, hög vridstyvhet och lågt tomgångsmoment. Samtliga är kompakta och tål mycket hög chocklast. Utmärkta för applikationer som kräver hög noggrannhet och ett kompakt montage.

Leverantörer

WPC

Komponent baserad växelenhet för flexibel inbyggnad. Kompakt design, olika variationer av monteringsmöjligheter och utgångsval.

WPS

Komplett ej kapslad komponent baserad växelenhet för flexibel inbyggnad. Kompakt design, olika variationer av monteringsmöjligheter och utgångsval.

WPU

Komplett kapslad växelenhet ihop monterad för flexibel inbyggnad. Kompakt design, olika variationer av monteringsmöjligheter och utgångsval.

Datorker Strain Wave Gear

Datorker Strain Wave Gear karaktäriseras av hög precision, hög effektivitet, hög vridstyvhet och lågt startmoment. Används ofta i robotar, automationsutrustningar, halvledarutrustning, verktygsmaskiner och industrier.