Senaste nytt
  • Tack Elsa och Noa!

    Så var det dags att tacka av våra fantastiska Tekniksprångspraktikanter, tillika nybakta robotprogrammerare efter vårens praktik hos Aratron. Snyggt jobbat Elsa och Noa!

  • Följ oss på LinkedIn!

    Följ oss på LinkedIn för senaste nytt inom linjärsystem, transmission, automation och kundanpassade systemlösningar. Det är här vi sätter dina tankar i rörelse!

  • Energibesparing på upp till 80% med innovativa BRECOroll

    BRECOroll är en innovativ polyuretankuggrem med integrerade rullar direkt i kuggarna - idealisk för materialtransport!

23 September 2022 | Aratron

Varmt välkommen till oss, Anna Ekstrand!

Äntligen har vi Anna på plats hos oss, som vår nya Supply Chain Manager. Anna Ekstrand, med gedigen erfarenhet från tillverkande industri, kommer senast från Inission Stockholm AB, där Anna har arbetat med att utveckla processer för lagerstyrning och optimerade inköpsflöden.

Vad är det som har lockat dig till Aratron och vad kommer du att ta med dig in i vår organisation?
Jag upplever Aratron som ett nyfiket företag med ambitioner och ser verkligen fram emot att, med mina tidigare erfarenheter och kunskaper, bidra i företagets utveckling inom supply chain. Och förstås att lära känna hela det glada gänget på Aratron lite närmare!

Vi är nyfikna – berätta om dig själv!
Jag är mamma till tre härliga och underbara barn som förgyller min tillvaro och gör att jag inte behöver sakna någon hobby direkt. Jag har bott i Sverige sedan 2002, då jag startade min resa här med en SFI-kurs. Idag arbetar jag med spännande processutvecklingar i min roll som chef – det är en resa som jag är riktigt glad och stolt över!

Återigen, hjärtligt välkommen, Anna! Vi hoppas att du ska trivas riktigt bra hos oss på Aratron!

Vill du kontakta Anna så nås hon enklast på 08-404 16 31 eller via anna.ekstrand@aratron.se