Senaste nytt
  • Sommar!

    Äntligen är det dags för lite ledighet för många av oss! Vi håller stängt under vecka 30, men i övrigt når du oss precis som vanligt.

  • BRECOroll - för bättre prestanda och längre livslängd

    BRECOroll är vår nya kuggrem av polyuretan med integrerade rullar direkt i kuggarna, utvecklad för användning i materialtransportsystem. Med betydligt lägre friktion tack vare rullarna förbättras både verkningsgrad och livslängd markant.

  • Varmt välkommen till oss, Joachim!

    Nu växer vår organisation ytterligare och vi är riktigt glada att kunna presentera Joachim Sand. Joachim kommer att axla rollen som produktchef och teknisk säljare.

06 Maj 2021 | Aratron

Varmt välkommen till oss, Joachim!

Nu växer vår organisation ytterligare och vi är riktigt glada att kunna presentera Joachim Sand. Joachim, med flera års erfarenhet i branschen, kommer närmast från Yaskawa där han arbetat som Business Unit Manager. På Aratron kommer han att axla rollen som teknisk säljare och produktchef, med huvudfokus inom Motion and Drives.

Berätta, vem är Joachim utanför yrkesrollen?
Jag är en glad pappa till två pigga döttrar med full fart! Gillar också full fart när jag kör mountainbike i skogen utanför Jönköping, där jag har min hemmabas!

Välkommen in i företaget, vad lockar dig till Aratron?
Nu blir det full fart att lära känna gänget och alla produkter – kul! Jag ser verkligen fram emot att arbeta med Aratrons unika marknadserbjudande, med en oerhört hög kompetens i företaget och ett komplett sortiment inom linjära rörelser, transmission och drivteknik.

Varmt välkommen Joachim! Vi hoppas att du kommer att trivas riktigt bra hos oss!

Vill du kontakta Joachim, så nås han enklast på 0708-64 00 04 eller via joachim.sand@aratron.se