Senaste nytt
  • Tack Elsa och Noa!

    Så var det dags att tacka av våra fantastiska Tekniksprångspraktikanter, tillika nybakta robotprogrammerare efter vårens praktik hos Aratron. Snyggt jobbat Elsa och Noa!

  • Följ oss på LinkedIn!

    Följ oss på LinkedIn för senaste nytt inom linjärsystem, transmission, automation och kundanpassade systemlösningar. Det är här vi sätter dina tankar i rörelse!

  • Energibesparing på upp till 80% med innovativa BRECOroll

    BRECOroll är en innovativ polyuretankuggrem med integrerade rullar direkt i kuggarna - idealisk för materialtransport!

06 Maj 2021 | Aratron

Varmt välkommen till oss, Joachim!

Nu växer vår organisation ytterligare och vi är riktigt glada att kunna presentera Joachim Sand. Joachim, med flera års erfarenhet i branschen, kommer närmast från Yaskawa där han arbetat som Business Unit Manager. På Aratron kommer han att axla rollen som teknisk säljare och produktchef, med huvudfokus inom Motion and Drives.

Berätta, vem är Joachim utanför yrkesrollen?
Jag är en glad pappa till två pigga döttrar med full fart! Gillar också full fart när jag kör mountainbike i skogen utanför Jönköping, där jag har min hemmabas!

Välkommen in i företaget, vad lockar dig till Aratron?
Nu blir det full fart att lära känna gänget och alla produkter – kul! Jag ser verkligen fram emot att arbeta med Aratrons unika marknadserbjudande, med en oerhört hög kompetens i företaget och ett komplett sortiment inom linjära rörelser, transmission och drivteknik.

Varmt välkommen Joachim! Vi hoppas att du kommer att trivas riktigt bra hos oss!

Vill du kontakta Joachim, så nås han enklast på 0708-64 00 04 eller via joachim.sand@aratron.se