Jag har en fråga

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig senast närmaste arbetsdag. Du behöver absolut inte fylla i alla fält, men tänk på att ju mer specifik du är om ditt ärende, desto enklare för oss är det att utse rätt kontaktperson till dig.

  • Section Break

Dela länk

Kopiera länken nedan för att dela den aktuella produkten

Bromskontrollenhet

Bromskontrollmodul för aktivering och övervakning av en säkerhetsbroms 

Med den intelligenta bromskontrollmodulen ROBA® Brake Checker, både aktiveras och övervakas en säkerhetsbroms utan att använda sensorer. Med denna teknik öppnas nya möjligheter till bromsövervakning – särskilt för applikationer inom robotik och automation.

Bromskontrollmodulen detekterar armaturskivans rörelser genom att analysera spänning och ström, vilket ger kontroll på vilket tillstånd bromsen är i hela tiden. ROBA®-bromskontroll kan enkelt och snabbt integreras i maskiner och system. Även befintliga installationer av ROBA®-standardbromsar kan i många fall uppgraderas utan några problem.

 

 

Leverantörer

ROBA Brake Checker

Sensorlös bromskontrollmodul som kontinuerligt kontrollerar en broms tillstånd.
För AC resp DC

  • ROBA Brake Checker
  • ROBA Brake Checker
ROBA Brake Checker ROBA Brake Checker

ROBA® Brake Checker kontrollerar kontinuerligt bromsens tillstånd genom att detektera armaturskivans rörelse och analysera spänning och ström. Integreras enkelt och snabbt i maskiner och system. Även befintliga installationer av ROBA®-standardbromsar kan i många fall uppgraderas utan några problem.

Typer: (se produktblad pdf)
028.100.2 – DC
028.600.2 – DC
029.700.2 – AC
058.600.2 – DC
059.500.2 – AC

ROBA Brake Checker ROBA Brake Checker