Jag har en fråga

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig senast närmaste arbetsdag. Du behöver absolut inte fylla i alla fält, men tänk på att ju mer specifik du är om ditt ärende, desto enklare för oss är det att utse rätt kontaktperson till dig.

  • Section Break

Dela länk

Kopiera länken nedan för att dela den aktuella produkten

Övriga remmar - Polyuretan

Vissa applikationer är mer krävande och kan därmed erfordra ett annat material eller andra egenskaper, t ex

  • en vakuumrem för hög hastighet, hög acceleration/retardation eller noggrann positionering mm
  • en antistatisk rem med en antistatisk beläggning alternativt en rem som tillverkats av en helt igenom antistatisk polyuretanplast
  • remmar som är FDA-godkända

Har du behov av rem med specifika egenskaper – kontakta oss så tar vi fram en lösning!

Leverantörer

Kuggrem - Vakuum

Vissa applikationer kräver mer än normalt av transportörsdriften, såsom hög hastighet, hög acceleration/retardation eller noggrann positionering mm.

Kuggrem - Antistatisk

I alla kuggremdrifter förekommer en viss elektrostatisk laddning. Om man behöver en antistatisk kuggrem kan vi leverera remmen med en antistatisk beläggning alternativt en rem som tillverkats av en helt igenom antistatisk polyuretanplast.

Kuggrem - ATN

ATN profilen är speciellt framtagen för transportörer.

Remmens mutterfickor medger att man kan montera egna designade medbringare/fixturer. Detta är ett mycket smidigt system då det också blir enkelt att skifta medbringarna om produkten ändras. ATN är ett bra alternativ till kedjor fast med kuggremmens alla fördelar.

Kuggrem - BRECOroll

BRECOroll är en nyutvecklad kuggrem av polyuretan med integrerade rullar direkt i kuggarna, avsedd för tillämpning i materialtransportsystem.

Rullarna i kuggarna ersätter glidfriktionen med rullfriktion, som är betydligt lägre. Remmen är idealisk för att reducera friktion, särskilt när man transporterar tyngre objekt.

Kuggrem - BRECOgreen

BRECOgreen är ett miljövänligt alternativ där kuggremmarna innehåller hela 37 procent förnybart material.

Hållfasthet och livslängd är densamma som för remmar tillverkade av normal oljebaserad polyuretan. Alla Brecos kuggremmar kan fås i detta utförande.

Kuggrem - BRECOprotect

BRECOprotect kuggrem av polyuretan är avsedd för användning inom livsmedelsindustrin.

Den nyutvecklade produktlinjen med den typiskt blå färgen är FDA-godkänd och lämpar sig även för fuktiga miljöer. Finns som metervara och i skarvat utförande i profilerna AT10, AT15 och T10.