Kuggremhjul översiktsbild

Kuggremshjul - stort lagersortiment, men även tillverkning från din ritning!

Kuggremshjul från vår egen verkstad

Vi har tillverkat kuggremshjul enligt kundritningar i över 30 år. Antingen så gör ni ritningarna själva eller med hjälp av vår kuggremshjulskonfigurator där ni får ut färdig CAD-ritning i valfritt format. Vi hjälper gärna till i ett tidigt stadium för att optimera funktionen i applikationen och därigenom nå lägre slutkostnader. Vi kan till exempel anpassa axelhål och kilspår för att passa befintlig utrustning.  Vi kan tillverka kuggremshjul i olika material som plast, stål, rostfritt, aluminium och mässing. Kuggremshjulen kan också ytbehandlas för större motståndskraft mot yttre påverkan. Vi tillverkar både enstaka prototyper och hela serier.

Här kan du se hur vi tillverkar våra kuggremshjul vid vår produktion i Järfälla.

Expresservice för snabba behov

När det gäller prototyptillverkning och mindre kvantiteter har vår expresservice blivit mycket populär då du kan få ner ledtiden till så lite som 5 arbetsdagar. Kontakta vår säljorganisation för mer information om expresstjänsten.

Kuggremshjul standard

Vi har ett omfattande lager av kuggremshjul i en mängd olika varianter att välja på. I vårt standardsortiment har vi exempelvis kuggremshjul med eller utan gavlar, med förborrat axelhål. Vid omfattande bearbetningar eller större antal rekommenderar vi tillverkning enligt ritning.

  • Kuggremshjul

    Vi har tillverkat kuggremshjul enligt kundritningar i över 30 år. Antingen gör ni ritningarna själva eller med hjälp av vår kuggremhjulskonfigurator där ni får ut färdig CAD-ritning i valfritt format. Vi har även ett stort utbud av lagerförda standardkuggremhjul.