Senaste nytt
  • Stort tack för Din medverkan!

    Stort tack för din medverkan vid vår kundnöjdhetsmätning som vi nyligen genomfört!

  • Välkomna till oss, Håkan och Linus!

    Nu händer det mycket roligt på Aratron och vi har glädjen att få välkomna inte mindre än två nya kollegor till oss - Håkan Rosdahl och Linus Storm! Välkomna till oss!

  • Glad sommar önskar vi er alla!

    En riktigt härlig sommar önskar vi alla våra kunder, leverantörer, partners och medarbetare!

07 Mars 2023 | Aratron

Hallå Peter - och välkommen!

Vi är jätteglada att kunna hälsa vår nya systemsäljare Peter Svensson välkommen till oss på Aratron!

Vi är nyfikna – berätta lite om dig själv!
Som sagt, Peter Svensson heter jag och har hållit på med teknisk försäljning i snart 25 år – nu senast på Eurotherm, där jag sålde styr- och reglerutrustning. Jag är ”automationare” i grunden, men har pysslat både med mekanik och driv-/styrsystem. Och så fuskar jag även lite med 3D CAD när det behövs.

Och utanför professionen, vad är favoritsysselsättningen på fritiden?   
När jag inte fixar med mitt hus, så är jag gärna ute i naturen. Trivs dock precis lika bra i favoritfåtöljen framför en serie, med bok i öronen eller favoritmusiken på stereon.

Vad är det som har lockat dig till Aratron och vad ser du fram emot att sätta tänderna i?
Aratron – cirkeln är sluten och det känns som att komma hem! Jag gillar när det rör på sig och tycker mekatronik är lika spännande idag som när jag började med det på 90-talet. Jag hoppas att jag med min helhetssyn kan bidra på ett bra sätt. Att få sälja system igen ska bli riktigt roligt!

Varmt välkommen, Peter! Vi hoppas att du ska trivas riktigt bra hos oss på Aratron!

Vill du kontakta Peter, så nås han enklast på 0708-64 00 04 eller via peter.svensson@aratron.se