Senaste nytt
  • Tack Elin och Elias - våra Tekniksprångare!

    Fyra månader går fort! Stort tack till Elin och Elias, våra Tekniksprångspraktikanter, för ert fina arbete hos oss under er praktik!

  • Vi är stolt barnsupporter!

    Vi är stolt barnsupporter! Med såväl små som stora bidrag till barncancerfonden kan vi alla vara med och hjälpa till att förebygga och bekämpa cancer hos barn. Var med i kampen du också!

  • Linjärenheter HX från Hiwin

    HIWIN Mikrosystem sätter nya design- och kvalitetsstandarder för linjärenheter med kuggremsdrift, kulskruvsdrift eller linjärmotordrift.

17 December 2020 | Aratron

God Jul och Gott Nytt År!

En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År vill vi önska dig!

Ett väldigt annorlunda år är snart till ända. Med arbete från våra hemmakontor, kundbesök via digitala kanaler och uppkopplade kollegefikor, kan vi konstatera att vi lärt oss mycket detta år! Och vi har sett att vi vill, vi kan och vi gör. Att hitta nya vägar och lösningar när så krävs och att klara kriser väl (så som vi gjort under både IT-attacken som drabbade oss för ett år sedan och nu i pandemitider) visar att vi är ett företag som står väl rustade. Såväl med en stark, driftig och lojal personalstyrka som med trygga partners och kunder. Det känns riktigt bra!

Nu är det äntligen dags för lite ledighet och julfirande. Mellan den 28 och 30 december håller vi därmed stängt. I januari hittar du oss på två nya adresser, då vi dessutom avslutat året med flytt av såväl huvudkontor som vårt lager, produktion och förädling. Vårt nya huvudkontor ligger vackert vid Solna Strand och vårt lager, produktion och förädling huserar i stora, skräddarsydda lokaler i Järfälla. Vi ser verkligen fram emot att få visa dig runt så småningom. Våra nya adresser hittar du under Kontakta oss.

Återigen, en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Väl mött igen önskar vi på Aratron