Senaste nytt
  • Tack Elin och Elias - våra Tekniksprångare!

    Fyra månader går fort! Stort tack till Elin och Elias, våra Tekniksprångspraktikanter, för ert fina arbete hos oss under er praktik!

  • Vi är stolt barnsupporter!

    Vi är stolt barnsupporter! Med såväl små som stora bidrag till barncancerfonden kan vi alla vara med och hjälpa till att förebygga och bekämpa cancer hos barn. Var med i kampen du också!

  • Linjärenheter HX från Hiwin

    HIWIN Mikrosystem sätter nya design- och kvalitetsstandarder för linjärenheter med kuggremsdrift, kulskruvsdrift eller linjärmotordrift.

15 Mars 2023 | Aratron

Guldmedalj!

Hållbarhet är ett av våra största fokusområden. Även om vi idag kommit en bra bit på väg i vårt arbete, så siktar vi självfallet betydligt längre! Med tidsbundna och mätbara hållbarhetsmål arbetar vi utifrån miljö, samhälle och ekonomi.

En bekräftelse på att vårt prioriterade arbete inom miljö och hållbarhet ger resultat är bl a tilldelningen av Ecovadis guldmedalj 2023. Ecovadis är världens mest betrodda, oberoende analysföretag inom hållbarhetsarbete, som utvärderar och betygsätter över 90000 företag inom 200 branscher, i mer än 160 länder!

Vårt resultat och vår guldmedalj visar att vi når högre än 98% av Ecovadis rankade företag.

Vill du veta mer? Läs mer i Ecovadis rapport här.