Senaste nytt
  • Tack Elsa och Noa!

    Så var det dags att tacka av våra fantastiska Tekniksprångspraktikanter, tillika nybakta robotprogrammerare efter vårens praktik hos Aratron. Snyggt jobbat Elsa och Noa!

  • Följ oss på LinkedIn!

    Följ oss på LinkedIn för senaste nytt inom linjärsystem, transmission, automation och kundanpassade systemlösningar. Det är här vi sätter dina tankar i rörelse!

  • Energibesparing på upp till 80% med innovativa BRECOroll

    BRECOroll är en innovativ polyuretankuggrem med integrerade rullar direkt i kuggarna - idealisk för materialtransport!

27 Februari 2020 | Gasfjädrar

Gasfjädrar för alla krav

Standard eller anpassad, rostfri eller syrafast?

På Aratron har vi lång erfarenhet av att ta fram rätt gasfjäder till rätt ändamål. Efter en genomgång av ert behov anpassar vi bland annat dämpning, färg, oljedensitet och packning. Resultatet blir en gasfjäder som gör jobbet, om och om igen.

Tuff miljö?
Inga problem – alla våra gasfjädrar, i alla storlekar, kan levereras i både rostfritt eller syrafast utförande, beroende på användningsområde. För t ex marina miljöer eller applikationer för livsmedel där aggresiva rengörningsmedel används, är syrafasta gasfjädrar att föredra. Är du osäker på vad du ska välja så hjälper vi dig givetvis gärna!

På vårt lager har vi ett stort sortiment med standardgasfjädrar, redo att levereras omgående, liksom ett brett utbud av tillbehör. Hör av dig med dina frågor och funderingar, så får du hjälp av våra applikationsingenjörer och produktspecialister!

Kontaktuppgifter hittar du genom att klicka här >>