Senaste nytt
  • Vi är stolt barnsupporter!

    Vi är stolt barnsupporter! Med såväl små som stora bidrag till barncancerfonden kan vi alla vara med och hjälpa till att förebygga och bekämpa cancer hos barn. Var med i kampen du också!

  • Linjärenheter HX från Hiwin

    HIWIN Mikrosystem sätter nya design- och kvalitetsstandarder för linjärenheter med kuggremsdrift, kulskruvsdrift eller linjärmotordrift.

  • Kom och träffa oss på Elmia Automation!

    Kom och hälsa på oss under Elmia Automation, 14-17 maj 2024. Vi ses i monter D01:31!

27 Februari 2020 | Gasfjädrar

Gasfjädrar för alla krav

Standard eller anpassad, rostfri eller syrafast?

På Aratron har vi lång erfarenhet av att ta fram rätt gasfjäder till rätt ändamål. Efter en genomgång av ert behov anpassar vi bland annat dämpning, färg, oljedensitet och packning. Resultatet blir en gasfjäder som gör jobbet, om och om igen.

Tuff miljö?
Inga problem – alla våra gasfjädrar, i alla storlekar, kan levereras i både rostfritt eller syrafast utförande, beroende på användningsområde. För t ex marina miljöer eller applikationer för livsmedel där aggresiva rengörningsmedel används, är syrafasta gasfjädrar att föredra. Är du osäker på vad du ska välja så hjälper vi dig givetvis gärna!

På vårt lager har vi ett stort sortiment med standardgasfjädrar, redo att levereras omgående, liksom ett brett utbud av tillbehör. Hör av dig med dina frågor och funderingar, så får du hjälp av våra applikationsingenjörer och produktspecialister!

Kontaktuppgifter hittar du genom att klicka här >>