Senaste nytt
  • Tack Elin och Elias - våra Tekniksprångare!

    Fyra månader går fort! Stort tack till Elin och Elias, våra Tekniksprångspraktikanter, för ert fina arbete hos oss under er praktik!

  • Vi är stolt barnsupporter!

    Vi är stolt barnsupporter! Med såväl små som stora bidrag till barncancerfonden kan vi alla vara med och hjälpa till att förebygga och bekämpa cancer hos barn. Var med i kampen du också!

  • Linjärenheter HX från Hiwin

    HIWIN Mikrosystem sätter nya design- och kvalitetsstandarder för linjärenheter med kuggremsdrift, kulskruvsdrift eller linjärmotordrift.

29 September 2021 | Aratron

Maximera räckvidden för din robot med våra åkbanor och servosystem

Få ut mer av din robot genom att ge den extra räckvidd med Aratrons egentillverkade robotåkbanor. Åkbanorna monteras i vår fabrik i Järfälla med komponenter noga utvalda av vårt konstruktionsteam, där stommen bygger på vår egendesignade aluminiumprofil helt anpassade för linjärenheter.

Total öppenhet med Digitax HD
Som ett alternativ till kostsamma, märkesbundna externa servoaxlar, erbjuder vi Digitax HD. Ett kraftpaket i kompakt design med förmåga att kommunicera med alla vanligt förekommande kommunikationsprotokoll. Eller låt servoförstärkaren själv sköta logiken för positioneringen med dess inbyggda CPU som programmeras med Codesysbaserade Machine Control Studio.

Digitax HD kommer som basversion med RS485–kommunikation, med möjlighet att komplettera med två optionskort eller Ethernet multiprotokollversion med inbyggt stöd för Profinet RT, Ethernet/IP, Modbus, TCP/IP samt real Time Ethernet med RTMoE.

Integrera Digitax HD i din maskin
Digitax HD har dubbla STO–ingångar som möter kraven för SIL3, PLe. Den avancerade inbyggda ”1,5 Axis Motion Controllern” möjliggör avancerade synkroniserade rörelser utan behov av extern motion controller eller PLC – en extern encoder / positionsvärde läses direkt av Digitax HD.

Quick reference tables

Läs mer om Digitax HD och Unimotor