Kategorier Senaste nytt
  • Välkommen till Aratrongänget, Liban!

    Äntligen är Liban på plats hos oss och vi är superglada att hälsa honom välkommen! Liban, som kommer från en utbildning vid KTH Maskinteknik, tar plats som utesäljare inom ställrörelse och stärker vår organisation ytterligare. Varmt välkommen till oss och vi hoppas att du kommer att trivas fint!

  • Leveranspåverkan med hänvisning till utbrottet av COVID-19

    Med anledning av utbrottet av COVID-19 och den nedstängning av fabriker i Italien som för närvarande pågår, påverkas våra leveranser från merparten av våra italienska leverantörer. I och med detta kan angivna leveranstider från oss komma att förändras. Läs mer här för senaste informationen.

  • Komplett kuggremskatalog från ContiTech

    I ContiTechs omfattande kuggremskatalog får du hjälp att hitta rätt rem till din applikation. Dessutom hittar du omfattande tekniska detaljer, information om remspänning, kompatibilitet av kuggremmar och kuggremshjul samt hur du lagrar dina remmar. Ladda ner din egen katalog idag!

19 November 2019 | Mässor

Tack för en trevlig pratstund!

Nu är Elmia Subcontractor över för denna gång och vi vill passa på att tacka alla som besökte oss i vår monter för riktigt trevliga pratstunder. Har det dykt upp någon fråga så här i efterhand, eller vill du att vi kommer ut till dig och pratar vidare, så är det bara att höra av dig till oss. Telefonnummer och mailadresser hittar du under kontaktfliken här på vår hemsida. Väl mött igen!